PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.

Společnost EUROMETALGROUP s.r.o. (EMG) je česká společnost s výrobní tradicí od roku 1996 Technologie na zpracování plechu, CNC dělení hutního materiálu, CNC kovoobrábění, zakázkové zámečnické práce, automotive, lakování. Výroba krbových kamen a silnostěnných kouřovodů. Vývoj a konstrukce ve 2D i 3D, zpracování technologického postupu výroby, ...

Prodej: - zahradní technika - substráty - hnojiva - zahradní nářadí - zahradnické potřeby

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí

Práce: - svářečské, svařování - zámečnické

Opravy: - propanbutanové lahve. Tryskání kovových předmětů do velikosti 2, 5 m. Sortiment lahví: - 2 kg - 10 kg - 33 kg.

Naše služby: - rekultivační práce - kovovýroba - truhlářské práce - stavební práce - strojní výroba - zakládání zahrad - údržba zeleně - pronájem bytů.

Výroba, prodej: - obalový materiál.

Výroba a prodej: - vysokozdvižné a přepravní vozíky - manipulační technika - paletové vozíky - transportní technika.

Servisa opravy všech typů počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren. Webdesign, webové prezentace.

Truhlářství-výroba: -nábytkové dílce na CNC* -nábytkové polotovary -kuchyňská dvířka fóliovaná a frézovaná -potahování dílců PVC* fólií -lisování dílců na vakuovém lisu -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně. Prodej: -posuvné dveře -pracovní desky -drátěný program pro vybavení kuchyní -nábytkové ...

Projekce, prodej, instalace a servis klimatizace a vzduchotechniky.

Společnost EC + B service, s.r.o. se specializujeme na antikorozní ochranu povrchů ve vysoce chemicky i mechanicky namáhaných prostředích. Svým zákazníkům nabízíme tryskání, pískování, laminování, nátěry konstrukcí, zámečnické či malířské práce. Sídlíme na adrese Řetenická 133, Teplice. Služby: - antikorozní ochrana povrchů - tryskání, ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků, průmyslových surovin, obalových materiálů a lepidel

Opravy, servis, záruční i pozáruční - svářecí technika - nářadí - zahradní technika.

Činnost: - svářečské, potrubářské práce pro energetiku a teplárenství.

Služby: - montáž, demontáž, sanitace, oprava výčepního zařízení - prodej, rozvoz tlačných plynů pro gastronomii. Pronájem: - přenosné výčepní zařízení.

Projekce, dodávka, montáž: - systémy měření a regulace - elektromontáže - výroba rozváděčů. Pronájem: - plošiny DL18, DK18.

GEZ spol. s r.o. Varnsdorf Revizní technik. - přípravné práce pro stavby - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - prášková lakovna - zámečnické práce - kovovýroba - elektromontážní práce - výroba ocelových, protipožárních a bezpečnostních dveří - výkopové práce - projekční činnost - vedení účetnictví a daňové ...

Činnost: - CNC obrábění - výroba výkresových dílů - výroba speciálního spojovacího materiálu pro energetiku a chemický průmysl

Činnost: - údržba zeleně - sečení trávy - sestřih keřů, živých plotů - odklizení sněhu, shoz rampouchů - vyklízecí práce.

Práce: -výroba CNC -zpracování plechů -výroba polotovarů -prášková lakovna -nástrojárna