PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej zahradní techniky: - autorizovaný dealer firmy STIGA - servisní středisko BRIGGS&STRATION. Prodej: - konifery, dřeviny, živé ploty, keře - balkonové květiny, okrasné trávy, skalničky, letničky, trvalky, cibuloviny - ovocné stromy. Prodej: - zahradní plastový i dřevěný nábytek - zahradní krby, grily - truhlíky - ...

Výroba klíčů, autoklíčů i čipové, trezorové klíče Prodej kování a zadlabacích zámků. Prodej trezorů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Strojírenská výroba a servis pro sklářský průmysl.

Výroba: - regulátory, stabilizátory výkonu, včetně kompenzace jal. energie - regulace / úspora el. energie u motoru a osvětlení - regulace diodových svítidel - testování diodových svítidel Montáž a dodávka : - fotovoltaické elektrárny Výroba: - nábytek na zakázku - dodávky produktů z lamina i masivu

Český Rally Team. Stavba a půjčovna závodních aut.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Činnost: - prodej obalových materiálů

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

Prodej hasicích zařízení, přístrojů a hydrantů.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Prodej, montáž, poradenství: - gastronomické zařízení.

Kompletní realizace: - obloukové světlíky - opláštění budov sendvičovými panely - střešní světlíky pro průmyslové haly - hydroizolace. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba: - ocelové konstrukce a díly.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Prodej, regulace a řízení pro: - větrací a klimatizační systémy - systémy pro místní a dálkové topení - optimalizaci energetických systémů - systémy pro komplexní řízení provozu budov.

Velkoobchodní prodej: - vybavení gastronomických provozoven: - skla a porcelánu pro jídelny a restaurace, skleněné a porcelánové gastro vybavení - nedekorovaného porcelánu k dekoraci - dárkových předmětů, dárkové předměty

Dodávka: - ložiska - těsnění, řemeny, řetězy, maziva