SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - galvanovna, povrchové úpravy - zinkování - niklování - eloxování - dekorativní Nikl - Chrom - stříbření. Džekův ranč. Penzion, restaurace. Žďárská ulice č. p. 22, Ždírec nad Doubravou Telefon do restaurace 561 110 747 Ždírec nad Doubravou Vlastní MINIPIVOVAR Stáje, sedlovna Pastviny -jízdárna -krytá hala, obory a ...

Produkty, služby, internetový obchod: - poskytovatel internetu - prodej SW, HW - montáž strukturované kabeláže - dodávka sítě hlavních a podružných hodin, docházkových systémů - výroba certifikované počítačové s sestavy - navigace a PDA - notebooky - servery, síťové prvky - tiskárny a multifunkce.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - brambory sadbové, konzumní, průmyslové (na škrob) - plemenné prasničky, kanečci (bílý ušlechtilý) - prodej prasat žír - jatečná prasata a skot. Setí, sázení, sklízení, sklizeň: - kukuřice - brambory. Servis, oprava: - traktory - zemědělská technika.

Prodej - zemědělská technika - lesní technika - komunální technika. Výkup strojů.

Výroba a montáž - technologická zařízení - galvanické linky - čistírny odpadních vod. Činnost - předúpravy povrchů - odmašťování - moření - fosfátování - odlakování - stahování povlaků.

Služby - regulace a měření vzduchotechnických a hlukových zařízení - měření vzduchotechniky - měření hluku - vypracování akustických studií a map.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Výroba, monžáž, maloobchod: -ploty -brány -křídlové, posuvné vrata -ocelové konstrukce.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité i nové vozíky -prodej i výkup -opravy na firmě i u zákazníka -náhradní díly, pneumatiky, trakční a startovací baterie -revize vzv -kurzy na řidičské průkazy na vzv -pronájem vysokozdvižných vozíků, dlouhodobý i krátkodobý.

Výroba: -dopravníkové válečky -pražce, hnací a převáděcí válce.

Prodej, služby: -renovace kazet do laserových tiskáren -renovace pásek do jehličkových tiskáren do inkoustových tiskáren -renovace kazet do kopírek, faxů -druhy kazet - HEWLETT PACKARD/CANON, HEWLETT PACKARD COLOR LJ, MINOLTA, EPSON, STAR, NEC, XEROX, BROTHER, KYOCERA, PANASONIC, SAMSUNG, CANON, SHARP

Firma Tomáš Janáček nabízí rozsáhlou škálu služeb a výrobků v oblasti zakázkové kovovýroby. Provádíme kovovýrobu na zakázku, zámečnické a svařovací práce. Zabýváme se strojírenskými pracemi, svařováním a obráběním kovů. Zajišťujeme sváření plechů a konstrukcí z ocele, hliníku a nerezu. Využíváme metodu svařování TIG, poloautomatické metody ...

Agrobazar, výkup, prodej: - použitá zemědělská, lesní technika - použitá stavební technika.

Stavební firma: - rekonstrukce objektů - zateplování budov - montáže ocelových konstrukcí - zámkové dlažby - zemní práce - kontejnerová doprava.

Služby: -revize a opravy hasících přístrojů, požárních vodovodů (hydrantů) -vypracovnání posouzení požárního nebezpečí objektů a činností -školení a vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP -revize elektrických zařízení a hromosvodů včetně odstranění závad -poradíme jak efektivně a ekonomicky vybavit objekty -komplexní nabídka ...

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Maloobchod, prodej, autorizovaný prodejce: -elektronika, elektrospotřebiče.

Dveřní a vratová technika: -garážová vrata -rychloběžná vrata -nakládací můstky -těsnící límce -pohony -výroba bran a plotů -automatické skleněné dveře -průmyslové závory -parkovací systémy -parkovací sloupky -protiteroristické zábrany -turnikety -přístupové systémy -předokenní rolety -markýzy -víceúčelové dveře ...

Pronájem, půjčovna, prodej stavebních strojů a příslušenství: -vibrační a hutnící technika -bourací, vrtací kladiva -kompresory -stroje pro frézování a broušení (stavební, podlahářské a truhlářské práce) -řezačky stavebních materiálů -brusky na parkety, čističe koberců -průmyslové vysavače -topidla (plynová, naftová, ...

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Výroba, prodej: -nábytek -vybavení interierů. Práce, služby: -truhlářství.

E-shop, internetový obchod, prodej náhradních dílů pro osobní a lehké užitkové automobily. Možnost zapůjčení diagnostických nástrojů a nářadí.

Naše firma se zabývá svařováním nerezových ocelí Al slitin a ušlechtilých ocelí. Zabýváme se svařování různých nádrží, van na chemikálie a potraviny, konstrukcemi pro stroje a jejích zařízení z nerezy a ocelí. Svařování AL slitin různé konstrukce z hliníku hliníkové vany a nádrže. CNC ohýbaní na ohraňovacím lise a ohýbání trubek.