SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Práce: -práškování -otryskání -odmaštění -obroušení .

Služby: -umělecké kovářství.

Výkup, prodej, leasing, autobazar: - nákladní vozidla, nákladní automobily, - stavební stroje.

Služby, práce: -práce se zemědělskou technikou, -zemní práce, -autodoprava.

Výroba, prodej: -galvanické linky pro zinkování, niklování, chromování, cínování, mědění, eloxování, zařízení pro povrchové úpravy, odmaštění, moření, leptání, nital, elektrolytické leštění, fosfátování, černění, pasivaci, kataforetické lakování, neutralizační stanice odpadních vod.

Výroba: - papírové obaly, kartonáž.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.

Prodej zboží a servis v oblasti IT. V našem e-shopu nabízíme nepřeberné množství produktů - počítače, notebooky, tiskárny, multimediální zařízení, veškeré příslušenství a spotřební materiál.

Služby: -odborný servis a prodej zahradní a lesnické techniky. - záruční i pozáruční servis a vlastníme certifikace firem Solo, Werco, Stihl, Gardena, MTD, Brill, Dolmar, Husquarna a dalších. - broušení řetězů elektrických a motorových pil.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Výroba: - dohledový měřící systém sítě digitálních TV vysílačů DVB-T DOSYV. Prodej: - antény pro DVB-T vysílání značky Funke - antény pro domácnosti značky Margon

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Projekce: - požární bezpečnost staveb.

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - obývací pokoje, ložnice - zakázková výroba hotelových pokojů

Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Benzinová čerpací stanice. Provoz čerpací stanice pohonných hmot. Nabídka mycí linky a čištění automobilů. Prodej PB lahví.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Kartonážní výroba: -kontejnery -dárkové spotřební průmyslové kartony -kartony včetně tisku všech typu -krabice -obaly -sítotisk.

Prodej, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, notebooky - tiskárny.

Maloobchod: - výpočetní technika - repasované počítače.

Chemické a galvanické povrchové úpravy: -moření ponorem -moření postřikem -zinkování na závěsech -zinkování hromadné -lesklé niklování na závěsech -lesklé niklování hromadné -dekorativní chromování -tvrdé chromování -černé chromování i na nerez -moření a pasivace mědi a mosazi -broušení a leštění kovů na stojanových ...

Kovovýroba: - povrchové úpravy kovů - zušlechtění oceli a litiny technologií carbonitrooxidace.

Výrobce, dodavatel: - zařízení pro povrchové úpravy - galvanické linky - ponorové předúpravy - lakovací linky - komponenty linek - zneškodňovací stanice Vybavení archivů: - odprašovací boxy - desinfekční boxy - pračky vzduchu