CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, montáž: -pasivní zabezpečovací prvky, bezpečnostní mříže -ocelové konstrukce -okna, dveře z hliníkových profilů -nerezové výrobky GASTRO - mycí stoly, regály, digestoře aj. -zakázková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žaluzie -vrata s motorovým pohonem, Hörmann -automatické posuvné brány. Práce: -zámečnické -sváření, ...

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

-Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Klempířství a oprava ...

Výroba: -dřevěná eurookna, dveře -zimní zahrady. Prodej: -plastová okna, dveře Doprava, montáž dodávaných výrobků. Příslušenství: -parapety -okenice -žaluzie -rolety Pneumatické prvky -válce -filtry -ventily Doprava, montáž dodávaných výrobků. České Velenice - tel. 384 794 321 České Budějovice - tel. 386 460 680 Praha - ...

Kovovýroba, montáž, zámečnictví: -ocelové konstrukce -technologické prvky -montáž kompletních technologických výroben -nerezové prvky -sváření nerezu.

Jsme certifikovaný partner společnosti Bosch a zabýváme se prodejem, následným servisem a kalibracemi automobilové diagnostiky Bosch. Zabýváme se také kalibracemi zařízení emisních stanic, brzdových testerů, zařízení na měření geometrie, plnění klimatizace, regloskopů. Zajistíme vám zaškolení a zprovoznění naší techniky Bosch. Máme vlastní ...

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál -igelitové tašky, mikrotenové sáčky, tácky, kelímky, folie, přířezy.

Výroba, montáž, služby: -plastové nádrže -čistírny odpadních vody domovní, komunální -technické a technologické vybavení, čerpací stanice, lapáky písku vertikální, horizontální -lamelové separátory -zahušťovací a dosazovací nádrže kalu -nádrže, míchadla -septiky -nádrže a jímky -bazény, příslušenství, zastřešení, lamelová dlažba, ...

MAXXISAMPLE s.r.o. se zabývá výrobou prospektových a obalových materiálů pro prezentaci vzorků.

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

Petr Pytlík se zaměřuje na opravy a převíjení elektromotorů.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

AMT SERVIS s.r.o. se zaměřuje na výrobu kontejnerových nosičů na nákladní automobily a nákladních kontejnerů pro různé druhy háků.

JEŽEK KLIMATIZACE s.r.o. se zaměřuje na dodávku a instalaci klimatizací a chlazení do rodinných domů, bytů, kanceláří, skladů a vinoték.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.

ZETKOM servis s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Výroba: -soustružení, obrábění, frézování. - broušení, lapování, omílání

Prodej a servis - zemědělské stroje: - lisy a ovíječky SIPMA - akreditovaný zástupce - postřikovače JARMET - žací stroje AGROSTROJ - náhradní díly na prodávané stroje - opravy strojů.

EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.