CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Vodoinstalatérství, topenářství

Stanislav Kliment se zaměřuje na nákup a prodej zemědělských strojů, zařízení a komodit.

TempEco, s.r.o. se zaměřuje na tepelné čerpadla a solární systémy.

TECHSERVIS EU, s.r.o. se zaměřuje na frézování, broušení, povrchové úpravy a tepelné zpracování.

Kovovýroba. Výroba, montáž: - dopravníky, rámy strojů, kapoty - plošiny - stavebního zámečnictví, ocelové konstrukce, zábradlí, brány, lávky, mostové dílce a další konstrukce. Dále disponujeme vybavením pro obrábění kovů. Práce: - povrchová úprava - žárové zinkování, galvanické zinkování, úpravy práškovou barvou (komaxit) či ...

Ing. František Vetyška se zaměřuje na servis a opravy zdravotnické a jiné elektroniky.

Ing. Karel Radkovský se zaměřuje na opravy elektronických a optických přístrojů a zařízení..

Jaroslav Fojt se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb, elektrických ohradníků a náhradních dílů na zemědělské stroje.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Milan Trtík se zaměřuje na prodej motorových olejů, pohonných hmot, autokosmetiky a autobaterií.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Činnost technických poradců v oblasti zemědělství včetně zdraví zvířat a potravinářství včetně bezpečnosti potravin -Velkoobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb

Prodej, servis: -gastronomické zařízení -prostředky pro kuchyňskou hygienu HENKEL (pro velkokuchyně).

Ochranné pracovní prostředky: -pracovní oděvy -obuv -rukavice -protichemické oděvy -přilby -kukly -štíty -brýle -sluchátka -respirátory -ochrana proti pádu -oděvy pro volný čas -drogerie. Výroba pracovních oděvů. Chráněná dílna-náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -nářadí ELU*, Black&Decker, NAREX -řezací kotouče -čerpadla, domácí vodárny -tlakové nádoby -náhradní díly k uvedenému sortimentu -výsuvné hliníkové žebříky a schůdky.

Prodej, oprava, servis: -domácí chlazení, chladničky (ledničky), mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -klimatizace, klimatizační zařízení obchodů, kanceláří, bytů, automobilů -vybavení obchodů a restaurací chladicí vitríny, obkládací a mrazicí boxy, gastrotechnika.

Požární ochrana, bezpečnost práce: -revize požárních vodovodů -revize přenosných hasících přístrojů -zpracování základní dokumentace PO a BP -školení zaměstnanců PO** a BP** -výkon funkce odborně způsobilé osoby.

Petr Jeřábek se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkového zábradlí.

Truhlářství, podlahářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Truhlářství, podlahářství

Montáž, oprava, servis: -zdravotnická technika -sterilizace -destilace -vodoléčba.

Práce: -nástřik práškovými povrchovými barvami KOMAXIT -pískování -barvy v odstínech RAL* -povrchová úprava kovů - kola, disky, rozvaděče, parapety, kovové součástky, nářadí apod. -do maximální délky 3m.

Služby, opravy: -oprava chladicí a mrazicí techniky.