PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, prodej: Obalový materiál: Mikroten, granoten, LDPE folie, STRETCH folie ruční i strojní 17-30mm, smršťovací folie a pytle Vázací PP a ocelový vázací drát a lepící pásky Kompletní sortiment pro hromosvody a uzemnění energetických zařízení Pozink a měď, FeZn, Cu, nerez v kombinaci s legovaným hliníkem, aktivní bleskosvody ...

Výroba: -tlakové hydraulické a vzduchové hadice. Prodej: -spojovací prvky -šroubení -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -trubky, držáky trubek. Služby: -zakázková kovovýroba -obrábění. -montáže hydraulických rozvodů -pneuservis. Výměnné středisko: -oleje pro osobní a dodávkové automobily. Maloobchod, ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky - servery - monitory, tiskárny

Reklamní agentura: - výroba dárkové, reklamní předměty - razítka - tiskoviny - grafické studio - reklamní polepy - kopírování Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Realizace datových sítí.

Prodej japonských malotraktorů a provoz pneuservisu. Možnost koupě i jiných zemědělských strojů, např. pluhy, rotavátory. .

Společnost Pavel Leška se zabývá problematikou povrchových úprav. Specializujeme se na mobilní tryskání, před povrchové úpravy a chemické čištění před úpravou povrchu, ale i na restaurování památek. Tryskání je prováděno pomocí křemičitého písku nebo ekologické strusky. Další možností je provedení čištění vodou s přisáváním pevného materiálu ...

AZ Autoil je velkoobchodním prodejcem a autorizovaným distributorem olejů a maziv značek SHELL a TOTALenergies. Působíme na Vysočině a ve Středočeském a Jihočeském kraji. Dodáváme mazací a řezné kapaliny pro průmysl do celé České Republiky.

AgroSeznam.cz je nejnavštěvovanější web v České republice s inzercí použité a nové zemědělské techniky.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Presstechnik s.r.o. se zaměřuje na dodávku strojů, systému a na servis v průmyslovém sektoru, jedná se například o ohýbací a zakružovací stroje a ohraňovací lisy.

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Martin Bříza se zaměřuje na profesionální čištění exteriérů a interiérů osobních a užitkových vozidel.

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Klima Kámen s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Pronájem a prodej stavebních strojů, montážních plošin, zahradní techniky, drobné mechanizace a ručního nářadí.

Výroba a prodej : - průmyslové kartáče - smetáky, košťata - kartáče na tenisové kurty Výroba pro tyto odvětví: - automobilový průmysl - pekařský průmysl - textilní průmysl - sklářský průmysl - strojírenský průmysl - zemědělský a další

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - alternativní zdroje - solárně termické panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Přímý dovozce: -plastové instalační systému PVC-U a PVC-C "NIBCO" -lepené spoje -měděné tvarovky. Regionální zástupce značek: -BRUGMAN Holandsko -deskové radiátory -CM Francie -plynové kotle Niagara, Elexia, Calydra. Prodejce značek: -Thermona, DAKON, Viadrus, Protherm, WOLF -kotle -J.WOOD, QUANTUM, ...

Služby, servis, montáž: -servis a opravy kotlů -údržba -připojení nových kotlů -dodávka a instalace, měření a regulace topných soustav -montáž a výměna plynových kotlů -solární systémy -tepelná čerpadla -automatické kotle na biomasu.

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

Prodej a zastoupení značek Bosch, Metabo, Narex, Karcher, Nilfisk a dalších. Profesionální nářadí a čistící technika