CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Montáž klimatizace, vzduchotechnika a tepelná čerpadla.

Výroba a prodej - kufry z překližky Prodej - tašky

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Zastoupení pro Českou republiku firem Sicam - OTC, KWT Seib a SAXON® Prüftechnik GmbH – výrobce strojů SCHENCK ASG. Servis, prodej autoservisního a pneuservisního vybavení: -vyvažovací a montážní stroje -válcové zkušebny brzd -zkušebny tlumičů -testovací linky -vybavení pro STK Kalibrace vyvažovacích strojů, momentových klíčů, ...

Výroba, prodej etiket, fólií, papírů pro tiskárny, speciálních etiket, popisových štítků, fólií, skládaných etiket, kotoučových i bezpečnostních etiket.

Dodávky, instalace, montáž, opravy: -sdělovací zařízení -telefonní ústředny -kamerové systémy -počítačové sítě, kabelové rozvody.

Velkoobchod: -plastové obaly -přepravky -bedny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkův Brod

Projekce, dodávka, poradenství: - plachtové haly - ocelové konstukce s plachtovým opláštěním - autorizovaný zástupce Cover-All.

Expediční sklad. Služby: -lakovna. Sídlo: Na Vítězné pláni 1719/4 140 00 Praha 4

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, vestavné spotřebiče -spotřební elektronika -TV, audio a SAT technika.

Výroba: -nástrojárna -výroba nástrojů pro přesný střih -kalení, niklování, safírování, omílání -CNC obrábění, lisování, elektroerozivní obrábění, tepelné -zpracování -drátěný program.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, poradenství - profesionální elektronické zabezpečovací systémy EZS pro firmy, domácnosti, úřady, školy, objekty a pozemky - kamerové systémy - komplexní bezpečnostní systémy ke sledování prostor pomocí kamer CCTV uzavřený televizní okruh, zobrazení na monitorech a archivace záběrů ...

Služby: -autoopravna -autoservis -opravy karoserií a laku -opravy hlav motorů -náhradní díly -motocyklové oleje DENICOL -příprava na STK + vyřízení -diagnostika Škoda, VW, Seat, Audi.

Služby: -kovářství. Další provozovna: Nová Buková č.25 telefon: 565396489.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Pronájem, půjčovna, prodej stavebních strojů a příslušenství: -vibrační a hutnící technika -bourací, vrtací kladiva -kompresory -stroje pro frézování a broušení (stavební, podlahářské a truhlářské práce) -řezačky stavebních materiálů -brusky na parkety, čističe koberců -průmyslové vysavače -topidla (plynová, naftová, ...

Výroba, prodej: -hydraulické čelní nakladače řady FL na traktory -přímočaré hydraulické motory.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Dodávka,montáž: -bezpečnostní systémy.

Výroba: -stacionární a závěsné řezačky -stroje pro sklizeň pícnin -dojicí stroje a rozmetadla -stroje pro pěstování a sklizeň brambor.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby-řemeslo: -zámečnické -pálení plastu do 80mm -svařování zámků Zámečnické práce: -zakázková výroba -atypická zámečnická výroba -soustružnické práce -montážnické práce -výroba a montáž přístřešků -prodej tehchnických plynů MESSER KOMAXIT - práškové lakování -fosfátování-odmašťování -lakování dle odstínů "RAL" ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -materiál pro klempíře a pokrývače -plechy, střešní okapy, okapové systémy, střešní žlaby, kolena, koleno, kotlíky, žlaby, svody, střešní plechové krytiny, tabulkový a svitkový plech -materiál pozink, měď (Cu), hliník (Al). -příslušenství žlabové čelo, háky, lapč listí, posvná roura, žlabový roh, roh listový, ...