PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Malobchod, prodej: -nářadí -elaktroinstalační materiál -elektrospotřebiče -průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -železářství.

Zemědělství: -živočišná výroba. Výroba, zpracování: -maso -masné výrobky.

Výroba - zábradlí - schodiště Výroba - ocelové a nerezové konstrukce Obrábění kusových i sériových kovových dílů Výroba - ocelové a nerezové potrubní systémy Svářečské práce Výroba - tlakové a netlakové nádrže

Výroba - pergoly Zakázkové truhlářstvívýroba - nábytek - schodiště - vnitřní i venkovní dveře - okna Truhlářská výroba - nábytek Truhlářská výroba - vnitřní i venkovní dveře - okna Truhlářská výroba - schodiště

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -maloobchod s vozidly opravy:zemědělské stroje.

Truhlářstvízakázková výroba - nábytek - zahradní nábytek Zakázková výroba - nábytek Zakázková výroba - zahradní nábytek Zakázková výroba - včelí úly

Kovoobrábění Kovy - ohýbání - stříhání - řezání

Dodávka - kamerové systémy Autorizovaný prodej - počítače TRILINEprodej - počítače - notebooky - tiskárny Kompletmí servis - výpočetní technikaautorizovaný servis - tiskárny BROTHER, EPSON Tvorba - www stránky

Truhlářské práce Restaurování - nábytek Zakázková výroba - nábytek (regály, skříně, stoly, ...) Zakázková výroba - schody (dřevěné, točité, ...) Restaurátorské práce (okna, dveře, schody, ...)

Jsme společnost čerpající ze zkušeností svých pracovníků, kteří dlouhá léta pracovali ve strojírenské společnosti, která se specializovala na dodávky strojů a zařízení pro potravinářský průmysl a zemědělství. V oblasti chladících zařízení se zabýváme dodávkami zařízení na chlazení mléka v zemědělství (včetně náhradních dílů) a využití odpadního ...

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika -telefony -tiskárny -spotřební materiál. Služby: -grafika -dtp, tvorba www stránek -internet.

Dodávky, servis: -řídící systémy budov -systémový integrátor -vybavení objektů elektrosystémy -zabezpečovací a požární systémy -telekomunikační technika, telefonní ústředny, tarifikace -kamerové systémy -řídící systémy pro vytápění objektů -klimatizace -docházkové, přístupové a obchůzkové systémy -restaurační a ...

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Dřevovýroba: -pila -zpracování dřeva -výroba dřevěných obalů.

Prodej, servis: -gastronomická zařízení (velkokuchyňská) z nerezového materiálu.

Dovoz a prodej: -zemědělská technika -lesní frézy ATILA. Výhradní zastoupení pro ČR: -technologie dojení Bou-Matic.

Dovoz, prodej, montáž a servis: -dojící technika -elektrické ohradníky -vybavení pastvin -jezdecké potřeby -zastoupení firmy Westfalia Surge.

Služby: -inženýrská kancelář -výroba nádrží a zařízení pro potravinářský, chemický, bavlnářský průmysl -potrubní rozvody v nerezu, výčepní technologie -zastoupení DUOTANK Holandsko.

Výroba: -stojany, drátěné police, vozíky, palety

Distribuce, prodej maziv, olejů, tuků, průmyslová, biologická a potravinářská maziva, motorové a převodové oleje, technologické kapaliny, kompletní servis a poradenství v oblasti mazání, tribologické rozbory olejů. Doprava po celé ČR a likvidace upotřebených olejů zdarma.