PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nabízíme venkovní i vnitřní zábradlí, schody a schodiště. Zábradlí nabízíme jako zábradlí dřevěné, kovové, skleněné a kamenné, schodiště vyrábíme jako schodiště bočnicová, páteřová, unisystémová, čepová. Schody mohou být interiérové i exteriérové.

Výroba, prodej, montáž, poradenství, engineering, konzultace: -zařízení pro lihovarnický, potravinářský, chemický, farmaceutický a zpracovatelský průmysl -lihovary, kusové dodávky, opravy, rekonstrukce -tlakové nádoby -pěstitelské pálenice -minipivovary, pivovary, varny, kvasné kádě, tanky -nerezové i ocelové dopravníky pásové, ...

Strojírenská činnost - výroba prostorových, ocelových a nerezových nádrží. Výroba a montáž potrubních rozvodů, konstrukcí nebo potravinářských strojů.

Výroba: -pásové dopravníky -technologie pro zemědělství -technologické dopravní celky -atypické dopravní celky -třídírny druhotných surovin. Služby: -poradenství -montáže -servis.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Dodávka a montáž: -zařízení sirupáren -sanitační centra CIP. Práce: -montážní práce -potrubářské práce -výroba z nerez oceli.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotle na tuhá paliva -kotle zplynovací VERNER, ATMOS -kotle na plyn VALLIANT, PROTHERM -plynová topidla KARMA, POHODA -plynové ohřívače vody QUANTUM, VALLIANT -plynové průtokové ohřívače vody PROTHERM, VALLIANT -ohřívače vody -otopná tělesa KERMI, UNIVA -otopné žebříky, radiátorové články ...

Kovoobrábění, obrábění kovů a plastů, nástrojárna: -třískové obrábění nástrojové a konstrukční oceli, nerezu, hliníku, mědi, mosazi a plastu -soustružení, frézování, broušení, řezání, vrtání -výroba nástrojů a přípravků -svařovací přípravky, lisovací a ohýbací přípravky, montážní přípravky, měřící a kontrolní přípravky a ...

Kovovýroba: -výroba přívěsných vozíků

Zakázková kovovýroba: -CNC zpracování ocelových, nerezových a hliníkových plechů a profilů -vysekávání, děrování, ohýbání plechů -svařování, přivařování a lisování závitových prvků -ohýbání trubek, broušení a další zámečnické práce -výroba poštovních schránek.

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje.

Výroba: -díly pro automobilový průmysl -kovoobráběčské a zámečnické práce -povrchová úprava kovů.

Opravna svařovací a nabíjecí techniky: -obloukové svářečky (trafa, točivé usměrňovače, invertory, MIG, TIG) -nabíječky akumulátorů (klasické, tyristorové, s automatikou a pulzní) -transformátory -elektromagnety.

Maloobchod, prodej montáž a servis: -klimatizace.

Služby: -výroba z plastů -výroba krabiček pro zlatnictví -autodoprava.

Služby: - řezání a vysekávání textilu, koženky, plastů - zámečnictví a nástrojařství - nákladní silniční doprava.

Maloobchod, prodej: - zahradní traktory - malotraktory - bubnové sekačky - sekačky s košem.

Prodej, poradenství: -stroje na odkamenění, kypření -zavlažování -sázení, přihnojování, sklizeň -příjem, čištění, třídění -praní a škrábání brambor -náhradní díly.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Strojírenská výroba dle výkresové dokumentace zákazníka, konzultace a poradenství Hlavní aktivity jsou zaměřeny na oblast: -lisovaných a svářovaných dílů -přesných obráběných dílů -výrobků z gumy a plastů -montážních celků -výkovky a odlitky Certifikace dle ISO 9001 a ISO 3834-2

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Výroba, prodej: -konferenční stolek -květinový stolek -dělící stěna -květinový stojan kruhový -rohová polička -stolek pod TV, pod telefon -němý sluha -jídelní stoly, stůl -zahradní nábytek, zahradní lavička a křeslo, stůl -soustružené nohy k nábytku -psací stůl -konferenční stolek atypický -stoličky, lavice -stojany na láhve.

Výroba, opravy laminátových výrobků: -lodě -kádě -žlaby -formy.

Prodej, servis: -zemědělské stroje -rotační brány -půdní frézy -drtiče -mulčovače -secí stroje -pasivní plečky -pluhy -kompaktory -podmítače -shrnovače a obraceče píce -žací stroje diskové a bubnové -teleskopické manipulátory -stavební stroje -míchačky na beton -stavební vrátky -řezačky dlažby a betonu ...