PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, instalace: -výpočetní technika -upgrade starších počítačů.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Výroba: -nábytek z laminodesek: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -kuchyně -sektorové sestavy -psací stoly -zhotovení nábytku na zakázku.

Zámečnictví. Kovářství.

Oprava, servis: - zemědělské stroje

Práce: -kovoobráběčské.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.

Klempířské a zámečnické práce

Prodej, dodávka: -zdravotnický materiál -pomůcky pro chůzi -invalidní vozíky -speciální lůžka, zvedáky -teploměry -tlakoměry.

Dodávka - polyetylenové obaly - sáčky - pytle na míru

Prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál pro tiskárny, kopírky.

Dodávky, instalace, servis: - počítače - notebooky - servery - počítačové sítě. Správa serverů ae síťovými opracčními systémy. Budování virtuálních privátních sítí. Webhosting, webmail. Návrh, instalace, správa, údržba: - kamerové systémy. Poradenství v oblasti informačních technologií.

Výroba dřevěných palet, obalové materiály ze dřeva, atypické palety.

SLužby: -zámečnictví zámečnické práce svářečské práce. Výroba: -klíče.

Prodej, servis: -zemědělská technika (zastoupení firmy STROM). -komunální technika -zahradní technika John Deere -náhradní díly.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Naše firma se zabývá výrobou a prodejem svítících reklamních panelů, city lightů, reklamních vývěsek, orientačních systémů, interiérových a exteriérových skříněk a dalších. Jsme schopni zajistit dodávku i montáž našich výrobků kamkoliv v rámci České republiky. Reklamní panely vyrábíme ze speciálních hliníkových profilů s kombinací nerezu a ...

Prodej, montáž, servis: -chladící boxy -klimatizace -průmyslové chlazení chladící vitríny -chladící a mrazící skříně -tepelná čerpadla.

Montáž, opravy: -elektrické zařízení Práce: -zámečnické -kovářské -zastřešení bazénů. Opravy: -ploty a brany. -veškeré práce spojené při rekonstrukci domů a chalup.

Regulace a měření: -teplo. Opravy, servis: -plynové kotle THERMONA Rosice, LEBLANC. Regulace: -prostorové termostaty -plynové kotelny -elektrické topení.

Zámečnické služby. Prodej, montáž: -bezpečnostní kování. Výroba: -klíče, autoklíče s imobilizérem -stavební, strojní zámečnictví. Výroba: -vrata -ploty, pletiva -mříže -klíče -veškeré autoklíče (všechny druhy včetně FORD), autoklíče s imobilizérem. Montáž: -bezpečnostní ...