PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Velkoobchod, prodej: - brusivo - brusné materiály

Kompletní nabídka, prodej, velkoobchod, maloobchod, rozvoz, distribuce: -oleje, olejů a maziva: -speciální maziva -autochemie HEKRA OPAVA -filtry CLEAN. -autokosmetika. Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská vnitrostátní silniční nákladní do 3, 5t vozem CITROEN Jumper.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění - kovovýroba -zámečnictví, zámečnické, zámečník -soustružnické, soustružení, soustružník -frézařské, frézování -vrtání, vyvrtávání.

Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Obráběčství. Provádění mechanických úprav, obrábění kovů: - nástrojové oceli, Al + Cu - slitiny - slitiny mědi - nástrojové oceli - ocel rychlořezná, žáruvzdorná, zušlechťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové svařování. Tlakové vstřikování lehkých kovů. Odporové svařování elektrod.

Naše firma je již od roku 1999 partnerem pivovaru plzeňského prazdroje pro oblast Kroměříž. Ve městě sídlíme v okrajové části Dolní Zahrady, v bývalém areálu Řempo na Skopalíkově ulici. Naší hlavní činností je prodej veškerého sortimentu pivovaru, v nabídce jsou ale i další produkty za velkoobchodní ceny. Kromě prodeje provádíme sanitace ...

Vyrobíme dle požadavků zákazníka automatické systémy na parkování, kamerové, bezpečností nebo přístupové, automatické brány a pohony, namontujeme a uvedeme do provozu. Nejvhodnější volbou je nyní tzv. platební kiosek pro plně automatický přímý prodej. Návrh, realizace: -automatické systémy - parkovací, kamerové, bezpečnostní, přístupové ...

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Výroba hydromotorů. Opravy hydraulických válců všech druhů.

Opravy všech značek silničních motorových vozidel, příprava a provedení STK a měření emisí. Opravy traktorů Zetor, nákladních vozidel tuzemské výroby. Opravy a seřizování vstřikovacích trysek a čerpadel Motorpal a Bosch.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Školení, revize: -vysokozdvižné vozíky -manipulační technika -jeřábnické průkazy -vazačské průkazy -VZV.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

Značkový prodej, servis, oprava: -nářadí, elektronářadí, -zahradní technika prodej a servis všech značek -Záruční servis Hecht, Fieldman, Dakr

Výroba: - segmenty, díly na šnekové dopravníky. Tvarování, ohýbání, zakružování profilů.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Revizní technik: - revize tlakových nádob a kotlů - revize - provozní, vnitřní, zkoušky těsnosti, tlakové zkoušky, školení obsluh - konzultace a poradenská činnost.

Zakázková strojní výroba. Práce: -zakázkové CNC frézování.

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře