PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, montáž a oprava: - odsávací a filtrační zařízení

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Maloobchod, prodej, servis: -zahradní mechanizace, zemědělská technika -BRIGGS & STRATTON CZ: -benzínové motory v sekačkách, zahradních traktorech -elektrocentrály -čerpadla -KAWASAKI: -spalovací motory -křovinořezy -nůžky na živé ploty -fukary -SABO: -travní sekačky -drtiče.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Vývoj, výroba, prodej: - radarové tabule - bezpečnostní zrcadla - dopravní zrcadla - hemisferická zrcadla - dopravní značení.

Podkovářství, kovářství: -strouhání, kutí -korektura kopyt.

Technologické projekty gastroprovozů Dodávka, montáž a servis gastrozařízení Poradenská činnost

Zakázková výroba: -zboží (výrobky) z plastů dle dodané dokumentace. Technologie výroby: -tvarování plastů za tepla -lisování a svařování horkým vzduchem. Výrobky: -vzduchotechnické potrubí z plastů -záchytné vany, nádrže, kádě -zákryty do rozvaděčů NN -tvarované lišty, profily, závěsné -schránky do rozvaděčů -nádoby na ...

Vývoj, prodej, dodávka: -balící, potravinářské stroje a technologie -dávkovací, plnící a počítací technika -balení: -skupinové balení -karton -aseptické do kelímku, do plochých sáčků -krájení -servis, montáž a údržba strojů -skladová automatizace a manipulace -metaldetektory -klimatizace.

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...

Prodej, eshop: -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -dětské pokoje -koupelnový nábytek -stoly, židle -pracovny -zahradní nábytek, altány, houpačky... Prodejna: Ševcovská 3350 760 01 Zlín

Výroba: - letecká, civilní i speciální technika: - letecké přístroje do L410, L159, L59, L139, L39 a Zlín - díly do BVP-I, BVP-II, T-72, T-55 - elektropříslušenství pro automobily a jiná zařízení - dodávky náhradních dílů, lisovacích nástrojů pro přesný střih Výrobní program: - letecká technika: - zapalovací magneta, spouštěče, ...

Střešní konstrukce, ocelové haly, stěnové konstrukce, zateplení bytových domů.

Návrh, montáž a servis: -zabezpečení - auto, dům, chatu, firmu, fotovoltaickou elektrárnu (FVE), větší objekty -přístupové systémy -el. požádní signalizace -kamerové systémy -TV a SAT příjem -internet.

Prodej, servis, oprava: -čerpadla -letní a zahradní technika -elektromotory.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba -zámečnická.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Provádíme : - generální opravy soustruhů, fréz, CNC strojů, horizontálních fréz, hulínských Karuselů, brusky na plocho i na kulato - střední opravy - záruční i pozáruční servis - periodický preventivní servis - tušírácké práce - lepení kluzných ploch - montáž odsávacího zařízení - demontáž strojů.

Maloobchod, velkoobchod: -software, hardware -počítače vlastní výroby -mobilní telefony. Realizace: -počítačové sítě. Internetové připojení. Opravy: -počítače -monitory -tiskárny -periferní zařízení. Renovace tonerů apásek do tiskáren.

Prodej, eshop servisní středisko - záruční a pozáruční servis, údržba, oprava: -výpočetní technika -osobní počítače Velkosklad, velkoobchod, prodej: -spotřební elektroniky SAMSUNG.