SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Maloobchod, prodej: -fotopotřeby -fotoaparáty. Služby: -zpracování fotografií -digitální tiskové centrum. Fotoateliér.

Prodej, autoservis, servis, oprava, leasing: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly -ojeté vozy. Montáž: -zabezpečovací zařízení do automobilů -tažná zařízení -kodování skel. Měření: -emise. Vysokozdvižné a přepravní vozíky. Pobočka: -Chropyně, Plešovec tel.:573355110.

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Prodej, servis, leasing: -výpočetní technika: -hardware -software: -ekonomický systém (program) MONEY S3 -doplňky -počítače značky APPLE MACINTOSH, IBM, HEWLETT PACKARD.

Soustružení rotačních součástí na 6-ti vřetenových soustružnických automatech. Výroba: - hydraulické hadice - šroubení - rotačních součástí pro automobilový průmysl.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.

Výroba: -kovový nábytek -křesla kancelářská -židle pevné,otočné -jídelní stoly -konferenční stoly -ostatní nábytek: -stojany -věšáky -trojlavice -zakázkový nábytek -obchodní zboží -zdravotní nábytek: -nemocniční lůžka,zábrany,hrazdy, matrace -převážecí vozíky -pojízdné toaletní vozíky -noční ...

Dodávka: -počítačové sestavy -počítačové sítě -monitory LCD -ekonomický software -software na zakázku -notebooky ACER -tvorba www.stránek, internet. Prodej: -počítačové doplňky.

Výroba, opravy, leasing: - lékařské a kosmetické přístroje - chirurgické, zdravotnické a ortopedické potřeby.

Kovovýroba: - brány - garážová vrata. Oprava, servis: - dojící technika - dojící zařízení. Prodej náhradních dílů.

Výroba, velkoobchod, prodej: -rámové katrové pily /pila/. Oprava, servis: -rámové pily.

Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Opravy, údržba, servis: -elektronika -internet -letecké radiostanice -letecké navigační systémy GPS -kancelářská technika: -tiskárny -file servery, -PC stanice -další elektronická zařízení na zpracování dat -sítě LAN. Výroba: -rozhlasové a televizní vysílače -přístroje pro drátovou telefonii (tel.ústředny) a ...

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží -kuchyňské zboží -domácí potřeby -zahradní nářadí ruční

Služby: - komplexní dodávky elektrických zařízení - dodávky elektroinstalačních materiálů - projektování a konzultační činnost - veškeré elektromontáže silnoproudé techniky a jejich instalace - slaboproudé, datové, zabezpečovací, telekomunikační, klimatizační a jiné rozvody - realizace průmyslové automatizace, montáže a seřízení ...

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.