PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Husqvarna. Prodej i splátkový, dodávka, servis: -zahradní a lesní technika: -motorové pily, řetězová pila -sekačky -křovinořezy -vyžínače -zahradní čerpadla, čerpadlo. ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS.

Montáž: - nosné konstrukce - kabelové nosiče pro rozvod - uchycení osvětlení - zámečnické a dokončovací práce

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Práce: - zámečnické.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Oprava, montáž: -váhy, -závaží.

Oprava, generální opravy, servis: -šicích strojů (stroje) všech značek.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -hardware a software -elektronická zařízení.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

Oprava, montáž, poradenství: -měřící a vážící zařízení.

Pronájem, půjčovna, údržba, prodej: -letadel, letadla, -dovoz a vývoz nových i použitých letadel.

Prodej: -úsporných perlátorů -nízkopropustné perlátory WS ke kohoutkům -nízkopropustné kohoutkové perlátory -antivápenná mřížka k vanovým bateriím Služby: -slevy při nákupu energeticky šetrných produktů -členství v energeticky úsporném klubu.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

Laboratoř klinické biochemie a hematologie. - stanovení základních biochemických parametrů - hematologická a koagulační vyšetření - imunoanalytická vyšetření - vyšetření moče a močového sedimentu - biochemická vyšetření kostního metabolismu - screening vrozených vývojových vad - funkční testy - především vyšetření glukózové tolerance

Oprava, servis, údržba: - měřící technika - regulační technika - plynové kotle.

Smluvní dodavatel fy SIEMENS Mohelnice. Výroba: - elektromotory (komponenty) pro katalog.

Montáž a dodavatelské práce: -měření a regulace pro kotelny, výměníkové stanice, rozvody tepla, chemický a potravinářský průmysl, vodárenství, zemědělství -automatizovaný systém TOSHIBA: -regulační systémy.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.