PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
BV PLUS. Oprava, servis a broušení: -dřevoobráběcí nástroje.

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Brusírna. Práce: - povrchové úpravy kovů: - broušení, brusič.

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -plynofikace -montáž horkovodů -zámečnictví, kovovýroba.

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Servis, oprava, opravy: -chladicí zařízení, chlazení.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Služby: -podnikové informační systémy: -měření, regulace -vizualizace -GSM komunikace.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -oleje,maziva -provozní náplně do automobilů -autokosmetika.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Maloobchod, prodej: -autodíly na všechny typy automobilů ŠKODA -NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA ZAHRANIČNÍ VOZY -autobaterie -oleje -autopotahy -autorohože -autodoplňky, střešní nosiče, boxy, nosiče kol a lyží.

Servis - chladící zařízení Výroba - chladící zařízení Servis - vzduchotechnická zařízení Výroba - vzduchotechnická zařízení

Svařovací práce Zakázková - kovovýroba - zámečnické práce - kovářské práce

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -zahradní a farmářská technika -ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Maloobchod,prodej,záruční a pozáruční servis: -HEWLETT PACKARD (HP**),COMPAQ,DELL, IBM* -značkové počítače -periferie -digitální technika -notebooky -kancelářská technika -tiskárny -kopírky -scannery -modemy -telefony -faxy -telefonní ústředny -klávesnice,myši -spotřební materiál. Prodejna: -Kroměříž,Husovo ...

Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek do restaurací a hotelů Zakázková výroba - nábytek