PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

Výroba a servis návěsů a přívěsů. Provádění zámečnických prací na zakázku.

Dodávka - kopírovací stroje Optimalizace datové i hlasové komunikace z hlediska nákladů - návrh a realizace řešení v oblasti IP telefonie Dodávka - hardware (tiskárny, scanery, ...) Serverhosting Dodávka - software Poradenství - výpočetní technika Výstavba - sítě WANzabezpečení a optimalizace datového provozu na ...

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice -zateplování budov -rekonstrukce.

Práce zámečnické. Kovovýroba. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní směrovky, tabule, značky, ostatní. Stavebně ...

Dodávka - filtrační desky

Maloobchod, prodej, sevis zahradní techniky: -travní sekačky: -vřetenové -rotační -bubnové -travní traktory, mulčery -sortiment značky Briggs & Stratton: -motory -elekrocentrály -motorové pily -křovinořezy, vyžínače -plotostřihy -drtiče -tlakové myčky -zahradní vysavače.

Prodej - repasovaná výpočetní technika Prodej, montáž - satelitní technika Prodej - výpočetní technika (PC, notebooky, tiskárny, příslušenství, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba, design - www stránky Webhosting IT outsourcing Konfigurace - počítačové sítě

Výroba,prodej: -sodobary VS-1,výrobníky sodové vody.

Autoservis Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 42t Zámečnictví

Výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňský -kancelářský -nábytkové dílce, dvířka -regalový systém do prodejen. Zámečnictví. Autodoprava.

Výroba: - zdravotnické a chirurgické přístroje - přístroje pro ortopedické účely.

Výroba: - technické plyny - parní kotle. Domovní instalatérské práce. Technické testování, měření a analýzy.

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Výroba a prodej: - suvenýry. Fotografické služby.

Prodej,zprostředkování,servis, kovoobrábění: -hrotové,svislé soustruhy -vodorovné vyvrtávačky -portálové frézky -frézky -obráběcí centra -brusky -použité stroje -příslušenství.

Zámečnictví,kovovýroba. Výroba,oprava,montáž: -všechny zámečnické výrobky: -vrata,brány,dveře -schodiště,zábradlí -mříže včetně montáže -přístřešky a zimní zahrady -drobné práce z nerezových materiálů -jiné zámečnické práce dle dohody.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.