PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usně -koženka, zdravotnické koženky -žíněnky -hrací molitanové kostky -plastový sedací nábytek vhodný pro mateřské školky -pelíšky pro domácí mazlíčky -sedací vaky, pytle -dětské hřiště, bazén pro kuličky -přebalovací podložky. Práce ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá servisem přenosných a pojízdných hasicích přístrojů, hasicích zařízení, kontrolou požárních hydrantových systémů, prodejem doplňků a příslušenství požární ochrany, pak je pro vás správnou volbou firma Jan Kočí - Servis hasicích zařízení. Firma Jan Kočí - Servis hasicích zařízení působí ...

Autorizovaný prodejce - zahradní technika VARI. Servis a náhradní díly Výdejní místo e-shopu. Doprava k zákazníkovi.

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Zámečnictví: -zámečnické práce Výroba, prodej, maloobchod, servis: -klíčů FAB, GUARD, CONSTRUCT, Mul-T-lock a jiné -autoklíče s imobilizerem a dálkovým ovládáním -zámků Fab, Guard, Evva, Mul-T-Lock, Winkhaus -bezpečnostní kování Rostex, Hoppe - Systémy Generálního klíče -Nouzové otevírání Domů a Automobilů

Montáž, instalace, servis, prodej: - klimatizace

Výroba, dodávky, projekce, montáž, demontáž, repase, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sklady, výrobní haly, tělocvičny - haly obloukové, plátěné, laminátové, hliníkové - haly se sedlovou střechou, laminátové, hliníkové - haly nezateplené, zateplené, prosvětlené.

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Kovovýroba: -cnc obrabeni, lisovani, roboticke a rucni svarovani

Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Společnost TOPTRADE, spol. s r.o. Holešov je výhradní dovozce a prodejce obytných vozů zn. Frankia. Jde o luxusní karavany z Německa. Specializujeme se nejen na prodej, ale také pronájem a servis obytných automobilů a přívěsů. Jsme také dovozci obytných vestaveb Yucon od FRANKIE a bydlíku od GLOBE-TRAVELLER. V Holešově najdete i bazar ...

Výhradní dovozce, prodej a půjčovna: -obytné automobily, obytných automobilů -obytné přívěsy, obytných přívěsů -karavany, karavanů, caravany FRANKIA -tel.:573394091, 777777400 Pronájem, půjčování: -karavany, caravany, obytné automobily a přívěsy. Autobazar: -karavany, obytné automobily, caravany.

Půjčovna, prodej a bazar: - obytné vozy - karavany.

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Čištění laserem. Využíváme čistícího pulzního laseru pro čištění různých povrchů. Využiží u technických dílů, součástí, uměleckých předmětů, zbraní, nožů, součástek na veterány apod.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Specialista na tepelná čerpadla: -kompletní dodávky vytápění -nabízíme tepelná čerpadla všech typů (země, voda, vzduch). Pobočky: Brno - 777842800, Šumperk - 606591374.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Internetový obchod, on-line prodej: - OOPP - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - kancelářské potřeby a vybavení - drogerie, hygienické pořeby - obalový materiál.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).