SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Školení: -požární ochrana PO. Prodej, revize, kontrola, oprava, servis -hasicí přístroje -sněhové, práškové, vodní, pěnové -požární vodovody, hyranty. Prodej: -bezpečnostní tabulky.

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Výrobce dřevoobráběcích strojů, Výroba a prodej strojů pro dřevařské provozy: - stacionární hydraulické ruky - nakládací jeřáby Premium - stacionární kapovací pily - odkorňovače - frézovací, s plovoucím rotorem - měřící zařízení dřevní hmoty. Zajišťujeme i následný servis námi dodaných strojů. Divize kovoobrábění. CNC obrábění - ...

Výroba: - nože do roztřískovacích strojů, do zemědělských strojů a zařízení, do mobilních štěpkovačů, pro údržbu zeleně, pro renovaci podlah a jiné nože pro další využití.

Výroba, prodej: -kartonáž, kartonové obaly (lepenka, obaly z vlnité lepenky, vlnitý papír). Služby: -dvoubarevný potisk -tvarový výsek.

Prodejna Pracovní oděvy Študent nabízí široký sortiment pracovních oděvů, brusiva, brusných nástrojů a ochranných pomůcek pro různé profese. Prodej: - pracovní oděvy - brusivo - brusné nástroje - ochranné pomůcky. Prodejnu naleznete na adrese Dolní 1567, Bystřice pod Hostýnem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Zákazníkům po celém světě poskytujeme komplexní servis při výrobě plastových komponentů. Hlavní činnosti jsou: - vývoj výrobků, - konstrukce, výroba a servis vstřikovacích forem, - sériová výroba plastových dílů a komplexních plastových modulů.

Řešení pro spojování PE potrubí, přístroje pro automatické spojování na tupo, stroje pro spojování elektrickým tavením, mechanické spojky a bazénové technologie. Výroba: - PE elektrotvarovky, tvarovky na tupo - Svářečky na PE a příslušenství - PVC tvarovky, ventily - PP svěrné spojky a ventily - PP navrtávky a šroubení - Lepidla a ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - teplákoviny - softshell - úplety - tkaniny - svetrovina - náplety - minky - patchwork - galanterie - šicí stroje - overlocky, coverlocky, univerzální stroje.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Strojírenská firma Výroba: - průmyslové nože - další strojírenské díly pro recyklační průmysl.

Demolice, recyklace. Pronájem kontejneru. Autodoprava Prodej, rozvoz. - štěrk, písek a kamenivo. Sídlo: - 752 01 Kojetín, Dr. E. Beneše 527.

Výroba, montáž, záruční i pozáruční servis, výchozí i pravidelné revize: -slaboproudé bezpečnostní technologie včetně vývodu na PCO, SBS, MP, PČR, HZS pro: -EZS - elektrickou zabezpečovací signalizaci -EPS - elektrickou požární signalizaci -EKV - elektronickou kontrolu vstupu -CCTV - průmyslovou televizi -ERA – evakuační rozhlas.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

- Autoservis (záruční a pozáruční servisní prohlídky vozidel) - Pneuservis, Myčka kol - Plnění a servis klimatizace - Diagnostika řídicích jednotek systému Bosch KTS 540 - SOS - silniční služba - Suché, mokré čištění interéru extraktorem - Montáž tažného zařízení - Montáž Hands free sady - Příprava a provedení STK+EMISE - Prodej ...

Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace: - široký sortiment značkového elektrického ručního nářadí - pracovní plošiny - bagry - vibrační technika - bourací kladiva, kombinovaná kladiva - vrtáky, vrtačky, jádrové vrtání - brusky, drážkovačky, řezačky, pily - čerpadla - dumpery - elektrocentrály - kompresory - bubnové ...

Elektromontáže - průmyslové elektroinstalace rodinných domů, kanceláří. Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis vybavení velkokuchyní. Gastro vybavení - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBA HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Prodej profesionální uklidové chemie Autotech do gastro provozoven.

Společnost THERMATIC se zaměřuje na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob - stabilních. Klientelu má především v lokalitě Zlín, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov. Cena se nenavyšuje delší trasou. Revize a kontroly plynových a tlakových zařízení jsou dle zákona povinné, nevystavujte se nebezpečí ...

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Ověření opravy montáže tachografů Analogových a Digitálních. Prodej nd a příslušenství. Poradenská činnost, obsluha tachografů a stahování dat.

Vývoj, výroba: -lepenky, karton, kartonové obaly: od klopových krabic po kašírované obaly s ofsetovým tiskem a úpravou povrchu. Sídlo: POKART spol. s.r.o. Josefa Skupy 1708 70800 Ostrava - Poruba