PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nosným programem firmy je stěhování a převoz obráběcích strojů a zařízení, jejich ustavení, vyvážení a zprovoznění. Opravy pracovních strojů a zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Naše společnost sídlící v okrese Kroměříž se zabývá zakázkovou výrobou konstrukčních dílů z ocelí a neželezných kovů na CNC a konvenčních obráběcích strojích. Provádíme kompletní kovoobráběcí práce ve třídě přesnosti IT7 za použití nejmodernějších technologických postupů. V kooperacích pak na našich výrobcích zajišťujeme také veškeré dodatečné ...

Výroba: -jímky, septiky, vodoměrné šachty -nádrže pro chemický a potravinářský průmysl -PVC kryty do rozvaděčů -výrobky z plastů pro stavebnictví -bazénů -ohýbání a tváření polykarbonátu a plexi.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Sanace vlhkého zdiva? To je firma Hydropol ČR, spol. s r.o. Odvlhčíme neizolované části zdiva nebo nahradíme již nefunkční izolaci zdiva. Hydropol totiž nabízí progresivní elektrofyzikální bezkontaktní systém odvlhčování zdiva. S touto technologií máme v Česku nemalé zkušenosti a pomohli jsme tak s odvlhčením různých druhů staveb. Sanace, ...

Firma BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž je prodejce kovoobráběcích strojů a zajišťuje jejich instalace i opravy. Další činnosti firmy jsou zámečnictví, kovoobrábění, obrábění kovů, kovovýroba. Práce na strojích: -AN/6/40A, SAY 6/25. Zajistíme nákup, prodej i zprostředkování prodeje: -kovoobráběcí stroje, soustruhy ...

Vyrábíme míchací stroje, homogenizátory typu HV. Stroje pro míchání sypkých, kapalných a jiných látek a směsí. Dále homogenizátor vertikální pro míchání proteinů, pracích prášků, koření, instantních výrobků, směsí mouk a pod. Dále dodáváme celé linky pro míchání a balení sypkých surovin. Šnekové dopravníky, Pytlovací stroje, pytlovací ...

Zakázková zámečnická výroba: -výroba ozubených kol-různé rozměry -strojní součásti a komponenty -vrata, mříže, technologické sestavy -náhradní díly. Práce: -třískové obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružení, frézování -vrtání, dělení, broušení -zámečnické, zámečnictví -zušlechťování, kalení, popouštění -povrchové úpravy ...

Prodej, e-shop - potřeby pro včelaře - potřeby pro pivovarníky.

Výroba: - školní nábytek pro učebny - lavice, židle, stoly, skříňové sestavy - kancelářský nábytek.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Dodávka, prodej, e-shop: - hutní materiál - brusné, řezné kotouče - diamantové vtráky, kotouče - svařovací dráty - pletivo.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Prodej, montáž: - hydraulická zvedací zařízení - sklápěcí korby - traktorové návěsy včetně nástaveb - hákové a řetězové nosiče. Provozovna : - Kojetín, Křenovská 1374 - hala D.

Loukovské strojírny. Kusová, malosériová výroba. Kovoobrábění: - soustružení, frézování -broušení kovů. Drobné zámečnické práce.

Výroba, dodávka, montáž: -montované ocelové haly -střechy -opláštění hal -ocelové konstrukce a přístřešky Nabízíme rámové i obloukové haly. Montáž solárních panelů: -stavby fotovoltaických systému na klíč -partnerství s podílem na zisku -pronájem Vašich střech či prostranství -el. energii za výhodnějších podmínek -zřízení ...

Návrhy, realizace: -interiéry, rekonstrukce interiérů. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konstrukce -zámečnické konstrukce - nerezové prvky: -zábradlí, přepážky, madla, atypické prvky. Montáže: -sádrokartonové příčky -stropní podhledy.

Nabízíme servis a prodej výpočetní techniky. Dále Vás připojíme k internetu v Kroměříži a okolí Zabezpečíme Váš majetek či firmu pomocí kamerového systému.

Výroba, montáž, nástřik, prodej: -dopravních silničních značek. Výroba polep. Potisk plnobarevný: -samolepky, textilie, plakáty Práce: -zámečnické, kovovýroba.

Maloobchod prodej: - hadice a savice - elektrické a ruční nářadí pro řemeslníky i hobby zn. Tona, Stanley, Wiha, Knipex, Zbirovia, Bondhus, Dewalt, Black and Decker, Schepach - zahradkářské potřeby a nářadí - příslušenství pro broušení a leštění - ochranné pomůcky a měřidla - pojezdová a manipulační technika - svařovací technika ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Vývoj, konstrukce a zakázková výroba: -tepelná čerpadla.

Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.