PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Autorizované metrologické středisko. Oprava, servis, úřední ověřování: -oční tonometry. Autorizovaná laboratoř pro úřední ověřování očních tonometrů. Výroba: -přístroje pro oční optiku -brousící a leštící přístroje -ultrazvukové čističky s různýmy typy van -vrtací a frézovací přístroje. Nabízí: -kompletní technické ...

Činností společnosti RK-EMPTIES Hulín je výkup a svoz prázdných tonerů, cartridge a jejich ekologická likvidace či renovace. Vykupujeme originální i renovované tonery. Likvidujeme i poškozené či kompatibilní tonery - napodobeniny z Číny. Působíme po celé ČR, převážně v okresech Zlín, Kroměříž. Výkup tonerů probíhá i on-line, stačí zvolit ...

Prodej kovoobráběcích strojů a technologií: -pro broušení, výrobu forem a nástrojů a speciální technologie -náhradních dílů -brusných kotoučů -tvrdokovů .

Výroba: - nástrojů, vstřikovacích forem, rukojetí zahradního nářadí a ostřičů lyží, autodoplňky Vstřikování a lisování plastů.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodej: -dřevomateriál: -dřevotřískové desky -palubky obkladové a podlahové -lamino, laminované dřevotřísky -laťovky, lišty, spárovky, BIO desky -překližky truhlářské, vodovzdorné -OSB desky -kuchyňská dvířka -řezivo -dřevoobráběcí stroje a nářadí -stavební ...

Záleží nám na prostředí, ve kterém žijeme, a na kvalitě vzduchu, který dýcháme. Proto tvoříme spolehlivé a inovativní produkty pro zdravější a komfortnější prostředí v našich domovech. Naším cílem je vytvořit v nich příjemné klima bez ohledu na to, jaké roční období právě panuje venku. Spolu s dalšími dvěma desítkami firem patříme do skupiny ...

Komplexní služby prodej, revize, záruční a pozáruční servis - hasící zařízení - požární hydranty.

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - školní nábytek: - lavice - skříně do učeben - školní tabule. Vybavení: - posluchárny - jídelny - vestibuly - nábytek do mateřských škol - lavice školních šaten.

Kovovýroba, práce: - kovoobrábění, obrábění kovů. Služby: - projekční, projektování - konstrukce, konstruktérská činnost. Výroba, oprava, rekonstrukce: - formy pro penumatikářský průmysl.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

Výroba, prodej: - židle, křesla, barovky, pohovky, stoly, komody, TV stolky, věšáky, skříně, postele, kuchyně. Vlastní výroba na zakázku, čalounění, atypické úpravy, barevné dokončení dle vzorku, opravy výpletů. Dodávky celá ČR + e-shop.

Činnost - instalace systémů měření a regulace - projekce a realizace průmyslových řídících systémů - řízení technologických procesů.

Výrobce: - kvalitní měřící technologie pro obráběcí stroje - laserové, dotekové sondy k měření a kontrole nástroje - měřící software Zajištění: - technický servis včetně instalace a implementace do výroby.

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Kroměříži, kde si vyberete kvalitní materiál pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování cenových nabídek a poskytování ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Jednu z 12- ti poboček naleznete také v Loukově u Kroměříže. ...

Hliníková krytina TORNERO se v současné době řadí v České republice mezi nejmodernější a nejkvalitnější produkt v oblasti střešních krytin. Vyniká nejen svým mimořádným vzhledem, ale také svou lehkostí, díky hliníkovému plechu kvalitní značky Hydro, který je jejich základním materiálem. Plechové ploché střechy z krytin TORNERO jsou tou ...

Montáž, velkoobchodní a maloobchodní prodej, servis, oprava, opravy, opravna: -svařovacích hořáků pro svařování v ochrané atmosféře (MIG, WIG), včetně všech náhradních dílů, přídavných materiálů. Specializace hořáků: -standardní -odsávací -plazmové -vzduchem i vodou chlazené hořáky.

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské postele a postýlky - stoly, židle - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - nábytek 2. jakost.

Hledáte spolehlivého dodavatele spojovacího materiálu nebo kotevní techniky ? Obraťte se v regionu Kroměříž na firmu JSP ŠROUBY s.r.o. . Naše maloobchodní prodejna nabízí kompletní sortiment: - spojovací materiál - kotevní technika - brusivo. Naše firma zahájila svoji činnost v roce 2001. Za dobu existence máme širokou klientelu ...

Služby v oboru železniční dopravy v České republice i na Slovensku: - pronájem motorových lokomotiv řad 703, 72, 730 - vlaky na objednávku na svatbu, firemní akci, pro školy a školky - organizace výletních vlaků na klíč. Oprava, údržba: - motorových lokomotiv. Poradenství v oblasti železniční dopravy.