PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky, oděvy pro záchranáře, hasiče.

Kovovýroba. - kompletní zpracování plechů CNC technologií (laser, nůžky, ohraňovací, vysekávací lisy) - ohýbání, stáčení, lisování - svařování ocelových, nerezových i hliníkových plechů a profilů - elektroerozívní řezání - kovoobráběčství

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Služby: - měření a regulace - výroba rozváděčů MaR a NN

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - stolní počítače - notebooky, ultrabooky - počítačové příslušenství, komponenty - tablety a čtečky - mobilní telefony, navigace - servery - pokladní systémy - spotřební elektronika - kancelářská technika a media. - tiskárny, multifunkční zařízení - kopírky, faxy, skenery, ...

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Činnost: - umělecký kovář.

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Služby - stanovení radonového indexu pozemku - měření radonu.

Testovací a inspekční technologie - rentgeny - digitální mikroskopy - testery - fixtury a testovací přípravky.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

E-shop - solární a fotovoltaické články - diagnostické přístroje - měřicí přístroje.

Prodej, projekce, revize, dodávky a montáže: - tepelných čerpadel a solárních systémů, dodávky a montáže řídících systémů, měření a regulace.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Prodej: - počítače - počítačové sestavy - hardware, software - komponenty - mobilní telefony - PDA, GPS, veškeré příslušenství. Servis: - LAN a WIFI sítí - správa serverů a sítí - záloha dat. Dílenské opravy notebooků a mobilů. Tvorba WWW stránek.