PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Půjčovna: - nářadí - čistící stroje na koberce. Čištění: - koberce.

Služby, ČR i SR: -opravy hydraulických a elektrických systémů vozidel -opravy lisovacích kontejnerů -opravy popelářských vozů -zámečnické opravy.

Klempířské práce. Zámečnické práce.

Výroba: -kovovýroba -přesných dílů, přípravků, jednoduchých lisovacích nástrojů.

Maloobchod, prodej, servis, opravy, reinstalace, odvirování: - výpočetní technika, počítače, počítačové sestavy, notebooky - software (SW), hardware (HW) - tiskárny, faxy, kopírky (náplně do tiskáren) - kancelářská technika - telekomunikační technika, mobilní telefony - digitální fotoaparáty - spotřební materiál - satelitní ...

Výroba, prodej: - svařovací technika - elektrické nářadí - nástroje - ruční zahradní nářadí.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Prodej: - skladové kontejnery - kancelářské kontejnery - mobilní ekologické WC - sušící jednotky pro vysoušení oděvů a obuvi.

Výroba, komplexní i dílčí montáže, demontáž, opravy, prodej: - ocelová schodiště - potrubí ocelové, nerezové - potrubní rozvody, horkovody, parovody - konstrukce technologických zařízení - ocelové konstrukce - plynofikace objektů. Práce: - svářečské - obráběčské. Sídlo firmy: - Hošťálková 367. Provozovna: - Kouty 1413, ...

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Umělecký kovář a zámečník: -proty, brány, balkóny, mříže, zábradlí, vrata -montáže pohonů bran -vývěsní štíty -konstrukce.

Servis, služby, opravy: - výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, .

Oprava, převíjení: - stejnosměrné motory - trakční motory - asynchronní motory a generátory - regulační a natáčivé transformátory.

Prodej, maloobchod: - spotřební elektronika - televizory - mobilní telefony - počítače, počítačové sestavy - domácí elektrospotřebiče (pryčky, myčky, sporáky, chladničky, mikrovlné trouby, drobné spotřebiče).

Klempířství. Kovovýroba. Práce, řemeslo: - stavební klempířství - zpracování plechů a profilů - pískování - otryskávání - lakování práškovými barvami - vysekávání - ohraňování na ohraňovacích lisech - tváření na výstředníkových lisech - válcování na profilovací lince - svařování - povrchová úprava kovů (komaxit).

Maloobchod, prodej: -nástroje, nářadí pro obrábění kovů a dřeva - elektrické a pneumatické nářadí - brusivo, brusný materiál.

Servis osobních počítačů, mobilních telefonů a dalších mobilních zařízení za rozumné ceny. Výměna poškozených displejů, výkup a prodej použitých počítačů a komponent.

Stavební činnost: - montované ocelové haly - průmyslové, zemědělské, skladové, komerční, sportovní haly. Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce, zábradelní a silniční svodidla - haly od vrchní stavby po stavbu na klíč - ocelové konstrukce.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Stolařství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - nábytek - šatní skříně - kancelářský nábytek - kuchyňské linky včetně spotřebičů - bytová stěna, doplňky.

Výroba, montáž v chemickém, potravinářském, energetickém či zpracovatelském průmyslu: - konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu - ocelové konstrukce.

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.