PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Kovoobrábění. Kovovýroba. Výroba, práce, řemeslo: - lisování, lisovna plastů, plastových hmot - práce na CNC soustruhu a CNC fréza - soustružení, frézování, kovoobrábění - obrábění kovů - frézování na univerzálních strojích - práce na soustružnických automatech.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje, nástroje - elektrické ruční nářadí - vzduchotechnika - brusiva - potřeby pro truhláře a řemeslníky.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Služby, školení: - bezpečnost práce - protipožární zabezpečení.

Služba: - měření radonu v půdě na stavebních parcelách, v objektech určené ke kolaudaci, přestavbě, adaptaci, ve stavebních materiálech, ve vodě.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Kovovýroba: - lisování plechů - prolisování - ohýbání, stříhání, děrování - svařování - výroba kovových palet.

Výroba, prodej: - elektricky řízené systémy - signalizační a vyvolávací systémy pro zdravotnictví - regulační systémy otopných soustav.

Oprava: - chladící zařízení - ledničky, chladničky.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí spotřebiče - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba, prodej, maloobchod: - nerezové výrobky pro přípravu teplé užitkové vody a teplé vody - bojlery, nerezové ohřívače vody TUV - turbobojlery - atypické ohřívače - trivalentní solární zásobníky - akumulační nádrže - bazénové ohřívače a zásobníky se solárním ohřevem - výměníky odpadního tepla - krby, pekárenské pece.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Výroba, prodej: - vybavení kotelen - tepelné zdroje - nerezové a ocelové akumulační nádrže - nerezové bojlery.

Montáž, oprava, revize: - výtahy - zdvihací zařízení.

Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.