PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - skladové a lodní kontejnery - obytné kontejnery Na zakázku vyrábíme atypické a speciální kontejnery. Dodávky realizujeme včetně dopravy až k Vám.

Dodáváme řezné nástroje pro opracování kovu pro malo a velko sériové zpracovatele a nástrojárny (zn. Dijet, HT, Teknik, Smoxh....).

Společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na prodej bezpečnostních značení a cedulí. Dále se zabýváme požární ochranou, prodejem hasících přístrojů a hlásičů. Zaměřujeme se i na zabezpečovací a kamerové systémy, které slouží k ochraně budov a majetku. Působíme po celé České republice, ale především ve Zlínském kraji. ...

Vibrační podavače. Vývoj a výroba podávacích zařízení pro automatizaci. Úprava stávajících zařízení.

Komplexní dodávky vzduchotechniky, klimatizace pro průmysl i občanskou výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizace - technologické chlazení, vodní chlazení - zdravotechnika - řídící systémy.

Společnost HAJDIK a.s. se zabývá kompletní péčí o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování. Nabízíme špičkovou kvalitu péče o povrchové úpravy v oborech automotive, kolejová vozidla i strojírenství. Díky kombinaci manuálních a automatických technologií si dokážeme poradit jak s malými, tak i s velkými díly, a to efektivně a ekonomicky. ...

Služby a školení v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) a požární ochrana (PO).

Velkoobchod, prodej, servis: - obaly - obalový materiál pro prodejny a průmysl (mikroten, papír, plastové kelímky, tácky atd.) - registrační pokladny - digitální váhy.

BLOCK Technology a.s. se od roku 2004 zabývá vývojem, výrobou a dodávkou izolátorové technologie a technologických zařízení. Dodáme jak standardní řadu izolátorů, tak řešení na míru podle konkrétních požadavků zákazníka. Naše řešení izolátorů umožňuje flexibilní a bezpečnou manipulaci s materiály a uživatelsky přívětivé prostředí, díky němuž ...

Projekce, výroba, montáž: - laboratorní nábytek - ergonomické pracovní stanice - laboratorní digestoře - pracovní systémy - skladovací zařízení.

Výroba nábytku: - kuchyně - skříně - postele - dveře - kanceláře.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -z masivního dřeva, lamino, dýha, apod. -kuchyňské linky -kancelářského nábytku -dětské pokoje a ložnice -pokládku plovoucích podlah.

Práce stolařské a truhlářské: - zakázkový a atypický nábytek - kuchyňské linky, koupelnový nábytek, vestavné skříně - kancelářský nábytek - stavební dřevěné díly - zahradní nábytek.

Truhlářství. Výroba, prodej: - školní a kancelářský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dřevěné schodiště, dveře - kusový nábytek. Další provozovna: - třída Svornosti 180/8, 779 00 Olomouc, - www.acko-olomouc.cz - tel.585425742.

Truhlářství: - vestavěné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - psací stoly, postele, knihovny.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Zakázková výroba: - nábytek na míru z lamina - zařízení obchodů a barů.

Truhlářství. Zakázková výroba : - dřevěná vrata - altány - pergoly - garážová stání - kuchyně - dřevěné schody, zábradlí. Výroba, prodej a montáž: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu, dýhy a lamina skříně - dřevěné dveře interiérové, venkovní.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba, čalounictví: -čalounění dveří -autočalounění -sedací soupravy, válendy, dvojlůžka -patrové postele, lavice, rozkládací křesla a válendy, kuchyňské jídelní kouty, lavice, matrace, šatní stěny, ložnicové soupravy a noční stolky, taburetky, toaletní stolky, ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Prodejny, maloobchod nábytek: - 1. Vsetín, Smetanova 1110 - tel. 576013650, 734570700 - 2. Valašské Meziříčí, Masarykova 789 - tel. 576013652, 739454309. Bytový nábytek: - obývací stěny, sektorový i atypický nábytek - ložnice, dvojlůžka, válendy, pohovky, masiv - sedací soupravy, čalouněné, křesla, rozkládací pohovky - dětské ...

Výroba: - nerezového zařízení pro restaurace a kuchyně - minichladiče piva - výčepní a chladící technika - nápojové pulty, výčepní desky - průtokové chladiče - suché kontaktní chlazení - chlazené stoly na gastronádoby - nerezové zařízení pro bary, kuchyně, restaurace, jídelny - nerezová umyvadla s bezdotykovou baterií - ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - mazací hlavice, zátky - staufferovy a kapací maznice - olejoznaky kruhové, šestihranné, úhlové - kovové, plastové - mazací spojky, hadice, nástavce - přítlačné a pákové lisy - stříkačky, olejničky, pumpy, čerpadla - hadicové spony - faudi klouby

Společnost Dřevomont - Pořízka Vít vyrábí nábytek na míru. Přijedeme, zaměříme, zdarma naceníme a vyrobíme vám kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, postele či posuvné dveře na míru. Hotový nábytek vám dovezeme a namontujeme. Nabízíme vám také možnost, že podle daných rozměrů vyrobíme pouze přířezy včetně olepení hran. Jste-li ...

E-shop: - tonery - inkoustové náplně - papír do tiskáren

Příspěvková organizace Technické služby města Vsetína vytváří podmínky ke zlepšování životního prostředí v našem městě, zabezpečuje technické a veřejně prospěšné služby pro občany a organizace. Mez naše činnosti patří údržba veřejné zeleně nejenom městě Vsetín, ale i ve firmách a privátním sektoru, letní a zimní údržba komunikací, údržba a ...