CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zakázková výroba lžic a rychloupínáků na bagry, minibagry. Produkty: - podkopová, příkopová lžíce - svahovací lžíce pevná i naklápěcí - rychloupínáky - hrabě.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Práce: -zámečnické, zámečník. Strojní zámečnictví. Výroba: -zámky a kování.

Autorizovaný prodejce, servis a půjčovna zahradní a lesní techniky v regionu Zlínský kraj, to je firma PATRICK s.r.o. Naše prodejna ve Zlíně má připraven celý sortiment techniky potřebné pro péči o trávník, zahradu, údržbu keřů a stromů. Akumulátorová zahradní a lesní technika: - traktory - travní benzinové sekačky - robotická sekačka ...

Společnost MOVANA, spol. s r.o. se zabývá výrobou užitkových nástaveb na nákladní automobily kategorie N1-N3 a výrobou přívěsů kategorie O2-O4. Vybavení těchto nástaveb je dle typu nástavby a požadavků zákazníka prováděno jako kompletní dodávka. Zajišťujeme montáže a servis hydraulických čel ZEPRO a DHOLLANDIA, dále pak montáže spacích nástaveb ...

Výroba: - zakázková kovovýroba, přesné zpracování výrobků z plechu a profilů, primárně z nerezu, ale i oceli a hliníku - komplexní služby v oblasti strojírenské výroby - práce na CNC strojích (laser, ohraňovací lis) - robotické svařování - ohýbání plechů, ruční svařování nerezu a hliníku - povrchová úprava nerezu.

Výroba, prodej: -výrobky z plastických hmot -polyethylenové hadice -balících materiálů z polyethylenu: -pytle -sáčky -obaly plastové PVC, obalů -polyethylenových výrobků: -plachty, plachet -fólie, folie pro stavebnictví -trojrozměrné plastové kryty, plastových krytů -3D obaly -vložky do beden.

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Povrchové úpravy kovů: - kabinové tryskání, otryskávání ocelových výrobků: - ocelovou drtí - plastovou drtí - drceným sklem - balotinování - dekorativní způsob zpracování povrchu kovů granulátem

Společnost APLS spol s r.o. Zlín se specializuje na registrační-EET pokladny a pokladní systémy pro EET pro maloobchod, velkoobchod, eshop, restaurace i drobné živnostníky. Registrační pokladny od firmy ELCOM a pokladní systém značky WinApls a7 distribuujeme v České republice, převážně v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský, Olomoucký kraj. Pro ...

Výroba, instalace, servis, oprava: -elektronické stroje, přístroje a zařízení -automatizační technika, elektronická regulace a měření: -měření a regulace teploty -měření délky, síly a hmotnosti -zobrazovací jednotky -čtečka identifikačních čipů.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dětské zboží - kojenecké, dětské potřeby, autosedačky, chodítka, kočárky, hopsadla, hračky, pleny, kosmetika, výživa - dům, zahrada - bazény, dílna, domácnost, topení - nábytek - bytový, koupelnový, zahradní, kancelářský - elektronika - chytrá domácnost, mobily, GPS, foto, kancelářská technika ...

Internetový obchod, on-line prodej kancelářské, obchodní techniky: - tiskárny, scannery - plotry, projektory - spotřební materiál - tonery, cartridge, barvící pásky, válce - papíry - kancelářské, velkoformátové, barevné, fotopapíry, etikety, fólie, papírové kotoučky.

Soustružení součástí na CNC soustruzích Deco 10, DECO 20, ESCOMATIC D2, dlouhotočných automatických soustruzích AD6, AD16, AD25 a revolverových automatech A20B, A40. Obrábění na NC soustruzích S42 a S50. Rotační broušení na hrotových a bezhrotových bruskách Válcování závitů - obrábění rotačních součástí

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

TINTING s.r.o. se zaměřuje na profesionální tónování skel automobilů a budov a na různé druhy fólií.

Prodej, distribuce: - startovací baterie - trakční nabíječe. Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Distribuční sklad.

Instalatérské práce: - vodoinstalatérství - rozvody, montáže potrubí vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení - plynařské práce, instalace, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Rekonstrukce: - rozvodů topení - rozvodů plynu - sociálních zařízení - vodovodního vedení. Návrhy, montáže, ...

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení -frézování -vrtání -CNC obrábění -protahování a obrážení drážek na pero -broušení Výroba, prodej: -brousící stroje na lyže -náhradní díly na motocykly -rozety na moto -náhradní díly na zemědělské stroje a multicary.