CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Vývoj, konstrukce a výroba: - robotizovaných svařovacích buněk - jednoúčelových strojů - svařovacích přípravků - montážních přípravků - upínacích přípravků - manipulátorů - automatizovaných pracovišť.

Rekonstrukce a opravy střech. Klempířské práce: - pokládka plechové střešních krytiny, výměna původní - oplechování komínů, oken a dveří - montáž klempířských prvků. Pokrývačské práce: - pokládka střešních krytin, výměna původních tašek - montáž střešních oken - izolace střech. Pronájem kontejnerů na suť.

Výroba, oprava, servis: -stroje a zařízení na výrobu pneumatik -stroje a zařízení pro gumárenský průmysl(MITAS). Mechanické práce při výrobě prototypů. Soustružení-až do průměru 1250mm, délka 3000mm Frézování vrtačky VR4, KSB40B, VS20, VS32B, Mark Super, horizontka WH-80. Svařování MIG/MAG, WIG - Fronius VS 3400. Kovoobráběčství, ...

Prodej a servis pístových kompresorů prodej a servis šroubových kompresorů příslušenství tlakového vzduchu - sušičky, filtrace, odkalovače pneumatické nářadí - ofukovací pistole, stříkací pistole, hadice, rychlospojky, nástrčné spojky, bezpečnostní rychlospojky výroba a prodej dusíku a výčepních plynů návrh a realizace stanic na výrobu dusíku ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Výroba, prodej: - gastronomického zařízení - nerezového nábytku. Ohýbání plechů. Svařování metodou TIG. Řezání a prodej nerez materiálu.

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Kovovýroba: -strojírenská kusová na zakázku. Práce: - na konvenčních a CNC strojích včetně povrchových úprav: - soustružnické, soustružení kovů - frézařské, frézování oceli - brusičské, broušení železa. - obraběčské, obrábění. - montážní práce sestavy a podsestavy.

Váhy výroba, opravy, servis, prodej, zajištění cejchování, poradenství: - kalibrace měřidel - váhy mechanické a elektronické digitální: - obchodní - mostové - počítací - navažovací linky - závaží. Prodej a servis: - registrační pokladny.

Výroba: -ocelové konstrukce hal -ocelové technologické konstrukce -ocelové stavební konstrukce -zámečnická výroba oken, dveří, vrat, světlíků. Montáže: -opláštění ocelových konstrukcí včetně střech -výrobních zařízení a výrobních linek.

CNC obrábění Obrábění na dlouhotočných automatech, na šestivřetenových automatech. Válcování závitů. Broušení na bezhrotých bruskách.

Prodej, půjčovna, bazar, e-shop a servis: - podvodních pouzder pro fotoaparáty, mobily a videokamery - další fotopříslušenství: podvodní blesky, světla, předsádkové objektivy, základny a ramena, filtry, vodotěsné kufry a brašny, ... - kurzy potápění Potapěčské a suchozemské expedice do celého světa: - potápěčská expediční loď SEA LADY ...

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Prodej, servis: -dieselové naftové motory -dieselagregátů -malotraktorů -dieselelektrická soustrojí -elektrobubny vyrobené firmou -plnících kompresorů -náhradní díly.

Projekční a dodavatelská společnost v oblasti: - vzduchotechniky - klimatizace - rekuperační větrání rodinných domů - průmyslová klimatizace.

Aplikace fólie na skla budov. Termoizolační fólie. Tónování skel aut. Fólie na ochranu karoserie aut.

Kovovýroba. Výroba, prodej: -kontejnery -odpadové kontejnery -kontejnerové stavby -rámy na obytné kontejnery -ocelové konstrukce -ocelové palety.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - tiskárny.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zakázková výroba, zámečnictví: -kovovýroba: -brány -vrata -zábradlí -mříže na míru. Práce: -zámečnické. Umělecké kovářství