CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Servisní činnost - opravy kopírek a tiskáren. Opravy a prodej kopírek, tiskáren, faxů, scannerů, počítačů, noteboků, Lan sítí, prodej softwaru, prodej papíru, tonerů, cartridgí, renovace tonerů - alternativního plnění, inkoustů.

Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin Al a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Provádí navařování metodou TIG a mikroTIG na součástech i po tepelném zpracování. Je výrobně obchodní firmou zaměřenou na prodej nástrojů a nářadí pro strojírenství. Služby: - svařování - návary TIG a mikro TIG - ...

KÄRCHER center Zlín. Prodejna, servis: -čistící stroje KÄRCHER pro profesionály: -vysokotlaké čisticí stroje, mokrosuché vysavače, zametací i mycí stroje bez i s odsáváním -paročističe -extraktory -stroje mytí podlah -zametací stroje -sněhové frézy -úprava pitné vody -kartáčové myčky, samooblužné mytí -stroje ...

Průmyslová automatizace Robotizace pracovišť.

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Zakázková výroba: -šroubení pro hydraulické a vzduchové rozvody -rotační součásti. Zakázky: -brzdové systémy pro automobily -díly pro plynárenský průmysl.

Fólie z polyethylenu - LDPE. Obaly jsou dodávány ve formě plochých fólií, přířezů, hadic, polohadic, pytlů, přířezů, sáčků nebo tašek. Fólie je možné dále upravovat: - UV stabilizace - antistatické úpravy - antikorozní ochrana - pro přímý styk s potravinami. - perforace, děrování - barva, potisk.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - obalové materiály, tašky, sáčky, kelímky, vaničky - krabice, krabičky, kartony, tácky, podložky - dekorace, ubrousky, ubrusy, - balící a dárkové papíry - hygienické zboží, ručníky, utěrky, mýdla, HACAP.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Polepy oken - bezpečnostní, protisluneční fólie na okna budov a reklamní polepy aut. Působíme v České republice i na Slovensku.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Výroba: - kovový nábytek pro veřejné prostory. Eshop: - lapače hmyzu - infra zářiče.

Zámečnictví a kovovýroba. Ocelové haly včetně opláštění. Ocelové konstrukce - schodiště, mosty a lávky, billboardy, zastřešení.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Výroba, export, vývoz: -obuvnické stroje, zařízení, kompletní výrobní linky: -nové i repasované -formy a náhradní díly na obuvnické stroje -stroje a formy na zpracování polyuretanu -technické vulkanizační formy -sklářské formy.

Firma EKOME se mnoho let zabývá měřením emisí stacionárních zdrojů a poradenstvím v oblasti ekologie. Nabízíme autorizované měření emisí, měření pracovního prostředí, měření hluku. Dále zpracováváme rozptylové a hlukové studie, odborné posudky, oznámení záměru a dokumentace EIA. Jsme členem Asociace autorizovaných laboratoří pro měření emisí ...

Hlavní činností společnosti FENOZA s.r.o. je prodej a servis dělících kotoučových a pásových pil EVERISING na ocel a neželezné kovy. Dodáváme kvalitní technologie na dělení materiálů, strojní pily pásové i kotoučové a v nabídce máme také celkové dělící linky včetně automatických dopravníků a zakladačů. Poskytujeme také poradenství v oblasti dělení ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce a zámečnictví. To vše v rámci svým služeb nabízí pan František Hořák. Naše firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti kovovýroby a také stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na výrobu a montáž ocelových i železobetonových konstrukcí, kovových výrobků a také zámečnické práce. Součástí ...

Výroba konstrukcí rámů. Zámečnické práce: -svařování hliníku metodou tig-wig - výroba posuvných samonosných bran, konstrukcí a rámů. Opravy dílů z hliníkových a hořčíkových slitin..

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.