CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Společnost ROVEL, spol. s r.o. se svou maloprodejnou ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří. Na počkání Vám také vyrobíme a nakopírujeme všechny běžné typy klíčů. V oblasti zabezpečovací techniky pro Vás máme nejrůznější trezory, od nábytkových a skříňových trezorů, přes trezorové dveře, až ...

Člen skupiny Moravia Containers, a.s. Dodávka a realizace: -obytné a sanitární kontejnery -montované stavby z kontejnerů (do 3 podlaží): -kancelářské budovy -ubytovny -školy, pošty, banky -prodejny, vrátnice, kiosky -autosalony a servisy -zařízení stavenišť -technologické kontejnery (pro energocentrály) -stavební zámečnické ...

Výroba a montáže: - výrobky pro společnosti z automobilového a zemědělského průmyslu. Služby v oblasti skladování. Kompletní logistické služby. Expediční sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Konstrukce, výroba a rekonstrukce jednoúčelových strojů a výrobních linek. Automatizace výrobních procesů a strojních zařízení. Kamerové systémy pro průmyslové využití. Softwarové aplikace pro ovládání strojů a zařízení, laboratoře, zkušebny, robotická pracoviště, vizualizaci a servery.

Zastoupení LINDE TECHNOPLYN, a.s. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -potravinářské plyny -propan-butan -svářecí příslušenství.

Obchodně strojírenská společnost. Práce, kovoobrábění: -obrábění kovů -opracování odlitků -soustružení, frézování na CNC strojích -opracování skříní. Výroba: - třída 2.května 76361 Napajedla.

Výroba: -kartonáž -obalový materiál z vlnitých lepenek -klopové krabice -tvarově vysekávané obaly -krabicové přířezy, mřížky. Certifikát jakosti dle státní normy.

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Prodej, servis, opravy: - centrální vysavače DuoVac: - vhodné pro velké rodinné domy, průmyslové prostory, byty, penziony, kanceláře a jiné komerční prostory. Další provozovna: - Osvobození 241, 763 16 Fryšták.

Dodávka, prodej, e-shop produktů pro gastronomické provozy - mixéry, roboty - řezačky - nářezové stroje - kávovary, výrobníky ledu - chladící a mrazící skříně, vitríny - mycí technika, myčky - inventář, hrnce, pánve, příbory, sklo, porcelán.

Prodej, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočetní a kancelářská technika kancelářské techniky-hardware: -počítače, počítačů -notebooky, notebooků -tiskárny, tiskáren -monitory, monitorů -počítačové sítě -příslušenství -telekomunikační technika. Prodej i na splátky. Služby: -řešení informačních systémů -služby v ...

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Zámečnictví, nástrojářství. Vývo­j, kon­strukce, kom­plexní výroba: - pro­duk­ty a kom­po­nen­ty z oce­li, nerezu a hliníku. K hlavním pro­duk­tům patří výro­ba a mon­táž desig­nového kry­tování strojů.

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Kovovýroba: -chovatelská zařízení -kotce, výběhy, boudy pro psy -překážky pro psy -porodní bedny -odkládací boxy pro psy - zámečnické - klempířské - ocelové konstrukce - oplocení, zábradlí - automatická vrata. Prodej-výhradní zastoupení pro ČR +SK: - WINNER PLUS krmivo pro psy i kočky Montáže: - polykarbonátové ...

Servis, opravy, prodej, půjčovna: - zahradní a lesní techniky. Pronájem: - stavební nářadí.

Hlavní činností naší firmy je výroba přesných rotačních dílů pro jejichž výrobu používáme soustružení na CNC soustruzích, frézování, broušení, kovoobrábění, válcování závitů a jiné povrchové úpravy různých materiálů jako jsou nerez, ocel, mosaz, Al/dural, litina, plasty. Výroba, přesné CNC obrábění, Hi-tech CNC obrábění: - rotační díly, ...

Společnost KONEL s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde najdete sortiment zboží jako frekvenční měniče, programovatelné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukční a kapacitní čidla, polohové spínače a nabízí i certifikované průmyslové potravinářské sušárny. Působíme v oboru: - automatizace strojů, zařízení, případně celých ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - antiradary - radarové detektory - laserové rušičky - nano produkty OiSO pro auto moto - bytový nábytek a vybavení koupelny Catego.

Velkoobchod, prodej: - hadice - upínací a spojovací prvky - pryžové těsnící desky - bezazbestové těsnící šňůry - pryžové podlahoviny, desky a koberce.

Servisní služby - servis, opravy: stavební stroje Cat® - polní servis - dílenský servis. Půjčovna: - stavební stroje Caterpillar - manipulační technika.

Firma Kovoobrábění Zábojník se již 18 let zabývá výrobou náhradních dílů na traktory a na nákladní automobily včetně různých propojovacích součástek. Kovovýroba, kovoobrábění. Práce obráběčské: -obrábění kovů -soustružnické a frézařské práce -CNC soustruhy -kusová výroba, drobné série -broušení na plocho, kulato -šroubení - ...

Výroba, prodej, servis: - hydraulické drapáky - hydrulické válce a náhradní díly pro strojní zařízení.

Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí zemědělské stroje pro ochranu a výživu rostlin. Do chmelnic, sadů a vinohradů dodává vysoce výkonné rosiče WANNER (syst. Myers) i rosiče střední třídy TURBMATIC, bateriové zádové postřikovače FOX MOTORI, drtiče, rotační a cepové mulčovače PERFECT. V naší nabídce jsou dále trysky LECHLER, čerpadla ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.