CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

Firma SIAGRA s.r.o. nabízí posklizňové linky a veškerou technologii pro posklizňovou úpravu zrnin, technologie pro příjem, čištění, sušení, transport a skladování zrnin. Nabízíme také pozinkovaná obilná sila a zásobníky zrnin, sušárny obilí, kukuřice, řepky, slunečnice, čističky a předčističky, třídiče, dopravníky zrnin, provzdušňovací zařízení, ...

Výroba forem. Strojírenská výroba. Prodej hutního materiálu.

Výroba a dodávka: - galanterní kování - nábytkové - repliky starožitných kování, výroba dle přání zákazníka - kovové reklamní předměty - technické předměty ze slitiny zinku

Společnost RM GAS, s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výstavbou vodovodů, plynovodů, kanalizací, kotelen a regulačních stanic, instalacemi podlahového topení, vytápěním budov, prováděním přípojek a domovních instalací a dále také zemními a výkopovými pracemi a recyklací suti. Montáže, dodávka, rekonstrukce: -vodo, topo, plyn -vodoinstalace ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - speciální zdravotnické měřící systémy - cévky - EKG kardiax - zmírňovač bolesti - peritron - katetry pro urodynamické měření.

Výroba: - speciální díly dle požadavků zákazníka - vodící elementy, vodící stojánky - AGATHON - rychloběžné lisy/automaty - BRUDERER - transferová technologie, transferové nástroje, přesné stříhání, fineblanking - DIGIEMME - lisy excentrické, mechanické, kolenopákove- Lever Drive - OtiPRESSE - odvíječky, navíječky, svářečky ...

Projektování, inženýring, prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -vzduchotechnická zařízení na klíč -klimatizační zařízení -čisté prostory -ozvučování kulturních a sportovních akcí.

Výroba, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: -náhradní díly pro stroje -šneky -komory

Jsme firma, která se zabývá zaváděním, řízením a koordinací projektů se zaměřením na dodávky strojů, robotů a implementaci softwaru ve strojírenských firmách, vč. implementace robotů.

Realizace a správa kabelových i bezdrátových sítí. Dodávky a servis hardware, dodávky, instalace a aktualizace software, zálohování, obnovu a záchranu dat, odvirování a zabezpečení PC. Digitalizace starých audio nahrávek.

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Prodej, montáže, servis: - klimatizační zařízení pro byty, kanceláře, výrobní haly - chladiče vody - chladírenská a mrazírenská technologie - chladící a mrazící boxy - tepelná čerpadla - vzduchové dveřní clony.

Výroba, prodej: - kontejnery na odpad, přepravu, ISO, DIN, AVIA, LIAZ, TATRA, ABROLLCONTAINER, MULDEN - kontejnery lanové, řetězové, hákové, skladové. Provedení kontejnerů dle požadavku zákazníka: - pro přepravu zboží, materiálu, odpadů aj - konstrukce dle požadované normy - provedení nástřiku v RAL dle požadavku.

Výroba, rekonstrukce, dodávka: -jeřáby: -mostové, otočné, portálové, malé dílenské -podvěsné jeřábové dráhy -ruční a elektrické kladkostroje. Výroba: -vázací prostředky. Servis, oprava, revize: -výtahů - osobní, nákladní -jeřábů -zvedací plošiny aj. Školení: -řidiči výtahů, vazači a jeřábníci.

Provozujeme e-shop se strojními svěráky. sklíčidly, upínáky, osvětlením, clhlazením

Zámečnictví, nástrojářství

Import, dovoz, distribuce, prodej: -nástrojů na opracování dřeva, dřevěných derivátů, plastů a lehkých slitin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pilové kotouče, výměnné čepele.

Konstrukce, vývoj, strojírenská výroba: - skladovací systémy pro pneumatikářský průmysl-speciální palety pro pneumatiky - různých druhů ocelových skladovacích systémů - automobilový, chemický a stavební průmysl - kovové palety a regály. Výrobní areál Otrokovice: - Otrokovice, areál TOMA, budova 14, 21, 22, 23.

Elektromontáže. Dodávka, projekce, montáže: -sběrnicové systémy KNX -měření a regulace -kompletní elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud Prodej: -elektromateriál. Celá ČR.

Obchodní činnost. Nákup, maloobchod, prodej: - spotřební materiál pro kopírovací stroje, kopírky.

Zabezpečovací systémy. - EZS alarmy - EPS požární systémy - CCTV kamerové systémy - EVS přístupové systémy

Firma AUTOALARM - Marek Tlusťák se zabývá prodejem, montáží a servisem GPS systémů sledování vozidel. Mezi naše další aktivity patří dodávka elektrických i mechanických zabezpečovacích zařízení automobilů. Sídlíme ve Vizovicích. Maloobchod, prodej, montáž, servis: - GPS kontrola, sledování vozidel - mechanické, elektrické zabezpečovací ...

Návrh, realizace: - autonomní Tankovací Kompakty - čerpací stanice pro letecká paliva AVGAS 100 LL a JET A-1 - vnitropodnikové čerpací stanice - nádrže pro Hořlavé kapaliny I.a III.Třídy nebezpečnosti - mobilní nádrže na automobilový benzín, naftu motorovou, letecká paliva - nádrže na pitnou vodu (nadzemní a podzemní). - nádrže na ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a plnění tlakových nádob plyny.