CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny - spojovací materiál, brusiva, tmely.

Návrhy a realizace: -interiéry prodejen -vybavení prodejen. -výroba nábytku ( kuchyně, vestavěné skříně, atd.) Prodej: -chromované regály, pulty, zrcadla -stavebnicové chromované systémy -oděvní stojany -kovový regálový systém SU5.

Zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: -vchodové dveře -vrata -zábradlí -mříže -schody -schodiště -nerezové zábradlí -sváření hliníku. Kovovýroba. Kovoobrábění.

Dovoz, prodej, servis zemědělské techniky FENDT / CLAAS. Naše specializace traktory- kombajny FENDT / CLAAS. Vlastníme mobilní servis, dodání orig.náhradních dílů AGCO / DEUTZ / MAN. Jsme autorizovaní prodejci špičkových olejů a mazacích prostředků TECTROL. Garantujeme Kvalitu Našich služeb. Jsme chráněná firma obchodní značkou.

Výroba, prodej: - detektory plynu - poradenská a konzultační činnost - mimoškolní výchova a vzdělávání - lektorská činnost.

Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Oprava, servis: -kancelářská technika: -kopírky -psací stroje -kalkulačky -počítače -tiskárny. Maloobchod, prodej: -renovované, repasované psací stroje, tiskárny, počítače, kopírky.

Dovozce a distributor produktů od firem: - BALLISTOL - universální antikorozní, mazací a ochranné oleje a technické spreje pro průmysl, dílnu a hobby. Produkty: - universální oleje a spreje - technické spreje - antikorozní oleje a spreje - víceúčelové mazací tuky - mazací oleje a spreje pro potravinářský průmysl H1 - pasty a spreje pro ...

Výroba, prodej: -průmyslových řídicích systémů -frekvenčních měničů -elektrických regulovaných pohonů -vizualizace procesů, měření a regulace.

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Prodej: -náhradní díly na stavební a silniční stroje. Výroba: -spojkové hřídele na vysokozdvižné vozíky -spojovací hřídele na stroje Oprava:: -hydraulické pojezdové systémy typu SAUER: -hydraulická čerpadla a motory -hydraulická kladiva. Prodej: - použité stavební stroje.

Vývoj, výroba - elektronická zařízení na zakázku - zařízení s nízkou spotřebou - elektronika pracující v nepříznivém prostředí, letadlové aplikace Výroba - měřící přístroje

Prodej, velkoobchod, oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika - počítače, příslušenství -mobilní telefony -kancelářské potřeby, papírenské zboží. Montáže: -kamerové systémy. Služby: -kopírování.

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Fima Techbelt, s.r.o. se poskytuje produkty v oblasti pásové dopravy. Vyrábíme dopravníky různých konstrukcí, separátory kovů pro sypké i tekuté směsi, komponenty k dopravníkům. Poskytujeme rovněž nepřetržitý servis dopravních pásů a půjčovnu dopravníků.

Velkoobchod, dodávka, internetový prodej, eshop: -vybavení kanceláří a skladů: -dílenský kovový nábytek: -skříně a lavice -ponky, dílenské pracovní stoly -boxy pro nástroje - převozní zařízení na nářadí -regálová technika -plastové a kovové bedny -policové regály.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Fotografické služby: foto pro prospekty, pohlednice, publikace, katalogy, prakticky veškeré exteriéry, interiéry, výrobky menších velikostí, zhotovení kalendářů a pohlednic na zakázku, Skenování- digitalizace plošných materiálů, diapozitivy, negativy do velikosti A4 (skleněné desky) - výsledná velikost neomezena www.kubikfoto.cz

Výškové práce. Montáže kovových konstrukcí. Hodinový řemeslník.

Potřebujete nutně otevřít byt? Chcete vyměnit zámky ve vašem domě? V tom případě jste tady správně. Naše zámečnictví Dostál ze Zlína zajišťuje nonstop nouzové otevírání bytů 24 hodin denně. Otevřeme Vám zámek kteréhokoliv rodinného domu nebo bytu. Jsme schopni Vám rovněž zámky odborně a rychle vyměnit. V oboru působíme již mnoho let, s námi ...

Dodávky a servis všech druhů dopravních pásů(gumotextilní, ocelokordové, PVC, PU, hladké, s profily a klíny, speciální pásy teplotně rezistentní, chemicky a oleji odolné, potravinářské, aj.) - gumové dopravní pásy, hladké, s profily(unašeči) - pásy z PVC a PU, potravinářské - speciální dopravní pásy DERCO-Fabreeka pro potravinářské ...

Výroba a dodávka: - vybavení sportovních brokových střelnic Trap - Skeet - Parcour - servis automatických vrhacích zařízení asfaltových terčů - další zakázková výroba podle požadavku klienta. Prodej: - automatické vrhací zařízení asfaltových terčů FALCON-Czech - el.ovládací zařízení pro veškeré brokové disciplíny - sklopná terčová ...

Jsme rodinná společnost s tradicí strojírenské výroby od roku 1991. Disponujeme vlastními výrobními prostory a strojním vybavením ve 2 provozech. Zabýváme se CNC obráběním, zámečnickou výrobou, výrobou a repasí jednoúčelových strojů a zařízení. Nabízíme zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, stříhání, ohýbání, ...