PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Společnost Temaco Industry s.r.o. realizuje ve vlastních výrobních prostorech kompletní řešení výrobních linek a strojů na míru potřebám našich zákazníků.

Kovovýroba. Výroba, prodej: -kontejnery -odpadové kontejnery -kontejnerové stavby -rámy na obytné kontejnery -ocelové konstrukce -ocelové palety.

RADO Tečovice se zabývá výrobou, prodejem a servisem zahradní a zemědělské techniky Travní technika - elektrické a benzínové sekačky, robotické sekačky, aku sekačky, vyžínače, křovinořezy, vertikutátory, Údržba zeleně - řetězové pily, nůžky na živý plot, štípače dřeva, vysavače a foukače listí. Zahradní traktory. Kultivátory. Vodní ...

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Internetový obchod. Velkoobchod, prodej, dovoz, import: -čistící, úklidové, desinfekční prostředky -úklidové vozíky -bioprodukty a zdravá výživa. Vzorková prodejna-Jateční 169, Zlín po-pá-9-14 30 hod.

Výroba, dodávka, montáž: -polovodičové odporové tenzometry a analogové převodníky -aplikace tenzometrů -snímače pro elektrické měření mechanických veličin, měření hmotnosti, snímače síly, zrychlení, tlaku, kroutícího momentu.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej mobilních telefonů, digitálních fotoaparátů, výpočetní a kancelářské techniky. Provoz digitálního minilabu. E-shop s počítačovými doplňky a multimédii. V katalogu naleznete: - kalkulačky - USB, HDD, CD, DVD - kabely - myši, klávesnice, baterie a nabíječky.

Elektroinstalace - elektrické rozvody silnoproud, slaboproud. Dodávka tepelných čerpadel, klimatizace, rekuperace, vytápění. Fotofoltaika i s vyřízením dotace. Koupelny na klíč - zajištění rozvodů vody, kanalizace, plynu.

Prodej kosmetických přístrojů, chemických peelingů a produktů dermokosmetiky. Pořádání školení pro kosmetičky.

Dodavatel technických zařízení budov - TZB: Zdravotechnické instalace Vytápění. Plynoinstalace Klimatizace. Servis tepelných zařízení a klimatizačních jednotek. Vzdálená správa zařízení. Čištění topných systémů. Rekonstrukce koupelen

Groz-Beckert je předním světovým výrobcem: - průmyslových strojních jehel - přesných součástek - nástrojů, systémů a služeb pro výrobu a spojování textilních materiálů. Portfolio firmy čítá více než 70 000 typů výrobků. Firma působí ve více než 150 zemích světa a zaměstnává téměř 8000 zaměstnanců. Výrobní program závodu České ...

Společnost Dřevo-products, s.r.o. provozuje pilu u Zlína. Naší hlavní činností je výroba, zpracování a prodej stavebního řeziva. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti dřevovýroby na Zlínsku.

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Prodej, montáž a servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - rekuperace - vzduchotechnika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -čisticí prostředky -kancelářské potřeby -obalový materiál. Výroba: -čistící hadry pro průmysl -pracovní oděvy.

Návrhy, 3D vizualizace a virtuální realizace interiérů na PC. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba, montáže: -nábytek z lamina na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavné skříně, předsíňové stěny -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek restauračních ...

Konstrukce, vývoj, výroba, prodej: -obráběcí stroje. -vertikální, horizontální, multifunkční víceosá obráběcí centra -vícevřetenové soustružnické automaty -dlouhotočné CNC automaty, portálová obráběcí centra.

Zámečnické práce. Výroba, oprava kovových konstrukcí - dveře, brány, ploty aj. Výroba svařovaných celků. Kovoobrábění - výroba dílů a komponentů. Práce: - CNC frézování – 3osé centrum HAAS FV2 - CNC soustružení – DMG NEF 600 - Konvenční soustruh, frézka, bruska na kulato Výroba jednoúčelových strojů, úpravy stávajících strojů a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači. Prodejna: - Zlín, 51.budova Svitu tel.: 777114027

Výroba, prodej: -dopravníky třísek, článkové, hrablové, magnetické, pásové, válečkové, křížové, řemenové -filtrační zařízení -kontejnery -manipulátory, přípravky, jednoúčelové stroje a zařízení.

Prodej, montáž, servis, údržba klimatizace do bytu i kanceláře dle přání zákazníka.

Komplexním řešením problémů odsávání, filtrace vzduchu v průmyslu se zabývá společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín. Hlavní činností je návrh, výroba a engineering průmyslové vzduchotechniky a filtračních zařízení. Technologický inženýring filtračních systémů - hledáme ideální řešení a následně pro Vás na zakázku filtrační jednotky ...

Výroba, prodej: - velkoobjemové kontejnery Abroll - vanové kontejnery -výrobků ze sklolamitátu: -odpadové kontejnery, odpadových kontejnerů -sklolaminátových kontejnerů pro tříděný sběr odpadů -sklolaminátové nádoby na zimní posypy - výrobků z polyethylenu - odpadové kontejnery pro tříděný sběr odpadů - mobilní nádrže na ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: - automobilová těsnění - plochá průmyslová těsnění - těsnicí průmyslové prvky a materiály - zakázková výroba těsnění - lisovna kovů s nástrojárnou - vysekávané a vyřezávané dílce - těsnicí a vymezovací podložky - řezání laserem i vodním paprskem.