CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Oprava, servis: -výpočetní technika - počítače: -hardware, software -elektronika. Služby: -doplňování cartridge a tonerů pro tiskárny.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Prodej, oprava, servis: -obráběcí stroje.

Výroba, prodej: -náhradních filtrů do klimatizačních komor a zařízení na čistění vzduchu do nemocnic, hotelů -kompaktní filtry typu EVK 292 -absolutní filtry -potrubní filtry -filtrační vložky VLAFIR, SKLAFIR -filtrační média -filtrační materiál.

Konstrukce, výroba, montáž: - účelové stroje na zakázku - stroje na výrobu a zpracování výrobků ze skelného vlákna, minerální vlny a polystyrenu - přesouvací a dopravní systémy, paletizátory - dopravní a balící systémy

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Činnost: - inovativní projekty pro zdravotnictví.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.

Kompletní servis výtahů, modernizace výtahů.

Vývoj, výroba, prodej: - detektory kovů.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Prodej a servis: -motocyklů, 4kolek Polaris a skútrů Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionální zastoupení - POLARIS, ARCTIC CAT, KAWASAKI, ...

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Maloobchod, prodej: - svařovací technika - přídavné materiály

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Výroba -CNC soustruhy. Opravy: -NC a CNC soustruhy. Servis, prodej: -repasované stroje.

Dodávka: - 3D upínací systém svařovacích stolů - manipulátory.