CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
kompletní montáž klimatizací včetně všech souvisejících činností. Pravidelné servisní prohlídky, záruční servis a opravy klimatizace.

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Bednářství. Výroba: - koupací kádě, sudy.

Dovoz, prodej, e-shop, opravy startérů a alternátorů - náhradní díly, součástky, komponenty pro opravy alternátorů - regulátory napětí - usměrňovače - rotory - ložiska - startéry, náhradní díly, uhlíky, spínače.

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Služby - komplexní zajištění BOZP a PO bezpečnost práce a požární ochrana - školení - odborné poradenství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektronických zabezpečovacích zařízení - elektronických požárních systémů - průmyslových kamerových systémů - digitálního TV příjmu - online reklama.

Zámečnictví, nástrojářství.

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.

Internetový obchod zaměřený na zboží a materiály pro zubaře a dentisty, ale naleznete u nás i zboží pro lékaře, veterináře apod. Můžete u nás nakoupit oblečení pro lékaře, obuv pro lékaře, nábytek do ordinace, zubní kartáčky, ale i speciální nástroje pro ortodoncii, záchovnou stomatologii, parodontologii a další. Speciálně máme v nabídce také ...

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Firma KAMI, s.r.o. Otrokovice nabízí prodej, pronájem i servis veškerého zvedacího zařízení jako žebříkové výtahy, stavební vrátky, elektrické kladkostroje i malou mechanizaci a lešení. Na prodej nabízíme i palivové dříví - tvrdé i měkké štípané dřevo na topení. Prodej, servis, oprava, opravy, půjčovna, půjčování, zapůjčení, vypůjčení: ...

Zaměření, návrhy, výroba, montáže: - skleněné konstrukce, kovové konstrukce - nerezové: - francouzská okna, celoskleněné dveře a stěny, zrcadla - venkovní zábradlí - sprchové kouty a zástěny - zimní zahrady a lodžie - přístřešky - pochůzná skla - posuvné dveře - světlíky.

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Prodej, internetový obchod, eshop: - kancelářský nábytek - židle, stoly, skříně: - ekonomická kategorie - manažerský a ředitelský nábytek - kavárenský a restaurační nábytek - sedací nábytek pro sportovní haly a stadiony - křesla a židle do divadla a kina - školní lavice a židličky - lavice do zdravotnictví, ordinací - ...

-Konstrukce prototypových strojů a zařízení v oblasti manipulační techniky, montážní techniky a v oblasti dalších příbuzných oborů. Zajištění výroby a uvedení strojů do provozu je samozřejmostí.

Prodej hydraulických zařízení: - čerpadla - pojistné ventily - uzavírací ventily - ruční hydraulické agregáty - pístové hydromotory a čerpadla - filtry a filtrační vložky - rozvaděče - zámky.

Prodej, servis: - lodních motorů, lodí, vodních skůtrů - nafukovací čluny - laminátové lodě a čluny - hliníkové čluny - jachty - rybářské čluny. Výroba: - přivěsy sériové i atypické. Přestavba dovezených přívěsů, vyřízení formalit a TP. Bazar lodí a motorů. Autoservis: -specilizace na vozy BMW a koncern VW - plnění a servis ...

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Nástrojařství - výroba forem na pryž. Kovoobrábění.

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

Vývoj: -nové stroje -jednoúčelové linky - kamerové vidění Výroba: -svařovací automaty MIG -traktory -polohovadla. Stavba, repasování: -stroje a jednoúčelové linky.

Boušení, leštění - chrom, hliník, nerez, měď, mosaz - pískování balotinou - leštění po chromování

Realizace: -zahrada, zahradní rostliny a keře -trávníky -automatická závlaha Hunter Prodej, půjčovna: -malá mechanizace Práce: -drobné stavební v zahradách: -chodníky, zídky, jezírka, střešní zahrady, závlahy.

Nabídka služeb v oblasti kovovýroby a svařování. Sídlo: Sychrov 1061, 766 01 Valašské Klobouky.