CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, montáž, prodej, oprava: -teplovzdušné vytápěcí systémy pro průmysl i domácnosti -klimatizace -klimatizační a chladicí systémy pro průmysl i domácnosti -míchačky vzduchu pro úsporu tepla -teplovodní vytápěcí jednotky.

Internetový obchod, prodej, eshop: -autokosmetika /autokosmetiky/ a autochemie: -oleje motorové /motorových olejů/ CINOL -brzdová kapalina CINOL -antifreeze do chladiče CINOL -nemrznoucí kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -letní kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -kapalina CINOL do chladičů ...

Výroba a dodávka: -systémy řízení a zabezpečení budov -klimatizační a větrací systémy -chladící systémy. Služby: -obchodní a technická správa budov -Facility Management.

-Zprostředkovatelská činnost -Velkoobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob

Maloobchodní a velkoobchodní prodej domácích elektrospotřebičů, internetový obchod, eshop:: - bílá technika: - pračky, myčky - sporáky - chladničky, ledničky - černá technika: - televize - satelitní technika - videokamery, fotoaparáty - domácí kina, audio - prezentační technika - vestavěné spotřebiče - ...

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Prodej - černobílé a barevné kopírovací stroje - tonery - cartridge - faxy Záruční servis - černobílé a barevné kopírovací stroje - tonery - cartridge - faxy

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -budování a správa počítačové sítě -internetové služby. Služby: -VoIP telefonie. Datová centra.

Vývoj, výroba a prodej elektroniky: - elektronické vážící a technologické systémy - plošinové váhy, váhy pro vážení imobilních klientů, váhy pro sledování pitného režimu, jeřábové váhy a dynamometry, dynamické nápravové váhy pro vážení silničních kolových vozidel, váhy s připojením WiFi, zakázkové systémy - průmyslové inkoustové tiskárny: ...

Půjčovna nafukovacích lodí a vodáckého vybavení ve Zlíně.

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchyňská technika: -technologie a stroje pro provozy veřejného stravování -gastro doplňky potřebné pro provozování profesionálních gastronomických provozů -nerez nábytek -chlazení - mrazničky, chladničky.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Provozovatel eshopu Nabytkomanie.cz. Moderní nábytek za nízké ceny - kompletní vybavení bytu . Prodej: - nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, předsíně, dětský nábytek - kancelářský nábytek.

Úklidová firma. Služby: - veškeré úklidové práce - úklidové celoroční stálé i nárazové. Půjčovna: - univerzální čističe koberců, čalounění.

Ekofarma v obci Lípa u Zlína nabízí na prodej biomaso z vlastního chovu - jehněčí, skopové maso. Provozujeme ekojatka. Dodáváme maso především v regionu Zlínský kraj. Jsme držitelé certifikátu ekologické zemědělství. Zemědělská farma, výroba: - chov skotu plemene Limousine, HighLand - chov ovcí plemene Romney. Služby: - lisování, ...

Kompletní servis, oprava, modernizace, rekonstrukce: -trakční výtahy. Havarijní služba - tel.:776380383.

Fotostudio, foto ateliér. Fotografické služby: -svatební fotografie -fotografování dětí (dětské foto) a rodinné fotografie.

Výroba, prodej, montáže: - kalírenské přípravky - pece na výrobu dřevěného uhlí. Prodej: - dřevěné uhlí.

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Velkoobchod, prodej, výroba: -obalové materiály, obaly: -balení potravin -drobná balící technika, tašky, fólie, kotoučky, etikety ... -jednorázové nádobí, příbory -dárkové, karnevalové dekorace -papírenské zboží pro domácnost -hygienické potřeby.