CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba a prodej: - obytné a sanitární kontejnery - kontejnerové sestavy - speciálních kontejnerů. Kompletní dodávka na místo po celé ČR, montáže a servis. Možnosti využití kontejnerů: - kanceláře - stavební buňky - ubytovny - školy - nemocnice - šatny - vrátnice.

Výroba, prodej: - plastová okna s předokenní roletou. Dodávky oken v různých variantách pro průmyslovou i bytovou výstavbu.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis protipožárního hasícího zařízení-SHZ. Revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.

Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Výroba, prodej: - restaurační a hotelový software - rezervační systémy - sklady, kalkulace, receptury - pokladny - recepce - pokladní systémy pro EET - elektronickou evidenci tržeb Prodej, maloobchod: - restaurační pokladny - registrační pokladny - výpočetní technika - fiskální pokladny - váhy - čárový kód - čtečky chip karet - ...

Prodej, servis, montáž: - montované budovy a objekty - buňky, kontejnery. Realizace, stavba: - montovaných staveb a objektů. Kovovýroba.

Opravy šicích strojů. Opravy šicích strojů u zákazníků. Prodej náhradních dílů k šicím strojům. Výkup starých šicích strojů.

Dodávka, prodej, servis: -lékařské laserové přístroje: -pro obory oftalmologie, estetická chirurgie, ORL, stomatologie -přístroje pro ESWT terapii rázovými vlnami.

Prodej a servis notebooků, počítačů a výpočetní techniky. Správa sítí. Zálohování dat. Odvirování notebooků a počítačů.

Blohm Czech s.r.o.je dceřinou společností Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma byla přejmenována na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastoupení firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované díly pro stavbu lisovacích nástrojů a přípravků -střižníky, matrice, vrtací pouzdra, aretační čepy, kalené kolíky -normalizované díly do forem, ...

Výstavba nových objektů: - audit řešení a kontrola dokumentace požární ochrany - dozor při instalaci a zprovoznění. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Projektovaní vyhrazených požárně bezpečnostních zařízení. Komplexní zkoušky požárně bezpečnostních zařízení.

Maloobchod, prodej, servis, oprava, opravy: -výpočetní technika: -počítače, notebooky, tiskárny -kancelářská technika -příslušenství. Instalace, správa: -počítačové sítě -servery.

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -branky -mříže -oplocení, ploty -přístřešky -schodiště, zábradlí -balkonové držáky na kola -kotce, voliéry.