CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: -elektrospotřebiče, domácí spotřebiče -audio, video, foto -kancelářská technika -telekomunikace.

Prodej - kompozitní materiály REYNOBOND a HAIDA Prodej - světelná reklama

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

Revizní technik plynových a tlakových zařízení: - výchozí a provozní revize plynových a tlakových zařízení - tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodu - kontroly plynových zařízení - revize, kontroly a čistění spalinových cest - autorizovaný záruční a pozáruční servis plynových zařízení - montáže domovních a průmyslových ...

RADO Tečovice. Prodej zahradní techniky, záruční i pozáruční servis: -široký sortiment strojů známých výrobců: -AL-KO, STIGA, HONDA, SOLO, MTD, DWT, YARD-MAN, RYOBI, ECHO, VARI...atd -náhradní díly.

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Internetový obchod, e-shop, prodej: -zařízení pro noční vidění - nektovizory -dalekohledy -puškohledy -dálkoměry -alkohole - testery -antiradary.

Seznamovací, turistické lety. Pronájem letadel. Stanování na letišti. Zajištění ubytování pronájem areálu. Pořádání kulturních akcí.

Služby: -komplexní služby v oblasti výpočetní techniky -servis PC a notebooků. Poskytování hardware: -návrh, sestavení: -počítačové sestavy, zahoření. Prodej: -repasovaná technika Počítačové sítě.

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Strojírenská výroba: -vytlačovací šneky, vytlačovací válce do vytlačovacích strojů, válce pro kalandry, vodící válečky, náhradní díly k vytlačovacím strojům a vstřikovacím lisům - včetně jejich repasí. Konstrukční kancelář. Projektování jednoduchých jednoúčelových strojů: -navíječky, kompenzátory, sekačky, granulovací stroje, razící ...

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod, eshop: -vlasová kosmetika -kadeřnické potřeby -potřeby pro nehtovou modeláž. GREEN LIGHT, CERENA SOLINGEN, MATRIX, LOREÁL, WELLA, SCHWARZKOPF, Berrywell, Evin Rhose, Compagnia del Colore, Palco

Servis, opravna: -tiskárny, tiskáren k počítačům -multifunkčních strojů -kopírky, kopírek -plottery, ploterů -scannery, scannerů -osobní počítače -servery -monitory, monitorů -záložní zdroje -výpočetní technika.

Kompletní dodávka, montáže, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -mycí a čistící technologie pro všechny typy vozidel - mycí linky: -osobní a dodávková vozidla -nákladní vozy a autobusy -speciální vozidla - trolejbus, tramvaj -ruční vysokotlaké mycí boxy -vysavače a tepovače -biologické čistírny odpadních vod pro ...

Prodej, nákup: -elektronické součástky -elektronické zařízení -software -výpočetní technika (počítače).

Výroba, zpracování, distribuce: - kruhových lineárních hřídelí - lineárních modulů. Úpravy, zpracování, distribuce: - profilových lineárních vedení - kuličkových šroubů. Výroba, montáž, distribuce: - stroje a zařízení pro průmysl - program hliníkových profilů.

Montáže, instalace: - průmyslové kamery, kamerové systémy - systémy satelitního příjmu

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Výroba, velkoobchod: -plastové obaly: -potravinářské i nepotravinářské. -kanystry. -kelímky. -láhve na potraviny, limonády. -víčka na kelímky, vaničky.