CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Papírnictví, hračky, sport. Nábytek Slavičín - kuchyně, ložnice - matrace, rošty - sedací soupravy - obývací, kancelářské, jídelní sestavy a další sortiment Dům nábytku Nám. Mezi Šenky 884 Slavičín tel. 577012760

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - nářadí.

Eshop, internetový prodej: - nářadí a brusiva - kleště, klíče, šroubováky, momentové klíče, ráčny, řezné, brusné, kotouče, vulkánfíbry atd. Montáže sádrokartonů, výroba ocelových konstrukcí. Výroba a montáž dřevěných i plastových venkovních teras. Montáže a opravy hromosvodů.

Maloobchod, prodej, renovace: -barvy do tiskárny - cartridge, tonery -fotopapíry. Provozovny: -Centro Zlín, Zlín-Malenovice, Třída 3.května 1170 Po-Ne 9.00-20.00 Tel 775 627 369 Sídlo: -Brno, Hybešova 42.Tel 543 211 281

Maloobchod, eshop: -elektro nářadí -pneumatické nářadí -mikronářadí -elektrocentrály -měřící technika -dřevoobráběcí stroje -topidla. Prodej, půjčovna: -nářadí, stavební mechanizace, zahradní technika.

Prodej, dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -CCTV-sledovací okruhy -kontrola přístupu osob -systémy kontroly docházky -vláknová optika -bezúdržbové akumulátory.

Projekce, realizace, instalace, výstavba: -fotovoltaické systémy: -solární elektrárny (fotovoltaické panely).

Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Výpočetní technika - servis, prodej Elektroinstalační práce a opravy elektrospotřebičů Bytová/domovní průmyslová automatizace

Nábytek KANA. Kompletní návrh, výroba, řešení a dodávka interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -variabilní nábytek -nábytek pro školy, ubytovací zařízení, knihovny... Výroba: -atypické prvky dle přání zákazníka.

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika, počítače: -hardware HW** -software SW** -připojení na Internet -bezdrátový Internet -strukturované počítačové sítě LAN* -přestavba starčích PC** Školení, poradenství.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Prodej: -výpočetní a kancelářské techniky -software a příslušenství. Dále provádíme instalaci: -software -upgrade -čištění a odvirování PC -tvorbu www stránek.

Kompletní řešení spojování PE potrubí. Prodej: - stroje pro svařování el. tavením + svařování na tupo - elektrotvarovky a tvarovky - PP, PVC svěrné, univerzální spojky a ventily, šroubení, na vrtávky.

VRL Praha a.s. je tradičním výrobcem ložisek jak katalogových tak speciálních. Firma byla založena v roce 1939 Janem Evženem Solmanem tehdejším zástupcem švédské firmy SKF a švýcarské firmy SRO.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky - software - monitory - skenery (scannerry), tiskárny - digitální fotoaparáty - digitální projektory. Instalace sítí. Poradenství: - hardware, software (HW, SW).

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Prodej: - dřevěný nábytek - nábytek z melaminu - židle, matrace

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Oprava, servis: -kancelářské stroje: -psací stroje: