CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, prodej: -kadeřnické potřeby -kosmetické potřeby -nastřelovací náušnice -vše pro nehty, depilaci, epilaci a pedikúru. Interiérový nábytek na zakázku: -kompletní vybavení kosmetických a kadeřnických salónů.

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

Služby: -výstavba základnových stanic GSM, 3G, CDMA -instalace a spuštění technologie GSM, 3G, CDMA -instalace mikrovlnných spojů -výstavba optických tras a spojů -projekční a inženýrská činnost -elektromontážní práce Výroba: -ocelové konstrukce -telekomunikační stožáry.

Zakázkový vývoj a výroba HW a SW v oblastech automatizace, měření, řízení, regulace a zpracování dat. Vývoj a výroba elektronických systémů pro inteligentní domy a ovládání hlasem.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Výroba, velkoobchod, prodej: -obuvnických strojů + náhradní díly -přesné dílce. Obrábění kovů. Generální opravy: -obuvnické stroje INTERNATIONAL. Servis, školení: -v oblasti obuvnické výroby, kovoobrábění.

Výroba kontejnerů: -obytné -kancelářské -sanitární -technologické kontejnery a jejich sestav. Služby: -zpracování technologického řešení dle Vašich představ a cenových nabídek -termíny dodání, se kterými budete spokojeni -dodání až na místo určení -pozáruční servis -tepelné a statické výpočty -přestavby dodaných kontejnerů dle ...

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Maloobchod,prodej: -nábytek: -kancelářský, obývací,zakázkový -židle -zrcadla -čalouněné sedačky -válendy -záclonové tyče -bytové doplňky.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií. Zabýváme se tvorbou statických i dynamických webových prezentací včetně grafických prací. Zajišťujeme optimalizaci stránek pro vyhledávače i jejich správu. Prodáváme výpočetní techniku.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Generální, kvalifikované opravy, oprava, renovace, servis: - průmyslové šicí stroje všech typů. Prodej: - nové šicí stroje MINERVA všech typů - použité šicí stroje - obuvnické stroje.

Návrhy, zakázková výroba, montáže, prodej: -interiérový nábytek: -kuchyně, ložnice, skříně, dětské pokoje, obývací stěny -interiérové dveře a zárubně -kancelářský nábytek -zahradní nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.