CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Práce: -kovářské,kování -podkovářské,podkovy -lisování,ražení,válcování kovů, prášková metalurgie.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Internetový obchod, eshop, prodej: -kancelářská technika -laminovací stroje -vázací stroje -řezače, skartovače -tonery, inkoustové náplně. Kamenná prodejna (provozovna) MoravaTISK Vodní 1972 (vedle Barev-Laků) 760 01 Zlín.

Maloobchod, prodej: -tonery do všech kopírovacích strojů -veškerý spotřební materiál -kancelářská technika -repasované stroje -kopírky MINOLTA.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Autorizovaný prodejce: -čistící a úklidová technika firem NILFISK - WAP * ALTO, HAKO, LAVOR, KRÄNZLE. Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis: -vysokotlakých čistících strojů studenovodní, teplovodní, parní -vysavače průmyslové -centrální vysávání -vysavačů pro školy, domácnosti, kanceláře -stroje na čištění ...

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Dovoz, distribuce, prodej: - brýlové obruby značek: Jean Reno, Ziggy, Eleven, Fresh, XVO, GOlfstar, C-Zone, aj. - dětské brýlové obruby značky KRTEK - sluneční brýle značek: Prosun, Eleven - stojany do oční optiky - vybavení očních optik - návrhy interiéru očních optik

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.

Maloobchod, prodej: -kvalitní český nábytek -sedací soupravy -jídelní stoly, židle -skleněné konferenční stolky -obývací sestavy -předsíňové stěny -postele -ložnice, skříně -kancelářský nábytek.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Výroba, zámečnické práce: - konstrukcí - schodiště s bočnicemi, točité, deskové, vřetenové…, zábradlí, nadstřešky, zábrany.

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba: - transportní a skladové vozíky - příslušenství.

Montáž: -plastová okna, -plastové dveře, -zámečnické práce.

Služby: - půjčování hausbótů, lodí pro jednotlivce, rodiny i skupinky - hromadné projížďky - pevné programy nebo akce dle požadavků zákazníka

Servis, pronájem, prodej: -speciální zakládání staveb -vrtná a injektážní technika -kanalizační a vodovodní stavby -lámací technika -speciální konstrukce.