CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Poradenství, odborné posudky, ekonomické studie k investicím do projektů bioplynových stanic. Zpracování dokumentace pro stavební povolení Návrh koncepce bioplynové stanice Vypracování podnikatelského záměru - studii proveditelnosti Vypracování kompletní Dokumentace pro územní řízení (DUR) Vypracování kompletní Dokumentace pro stavební povolení ...

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Prodej, poradenství, záruční a pozáruční servis u snímačů polohy, teploty a tlaku, elektrických pohonů, regulátorů teploty.

Truhlářství: Výroba: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -kuchyňský nábytek. Montáž: -obklady stropů.

Leasing. Výroba, opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby, materiál. Prodej: -zdravotnický materiál: -pro ORDINACE: -otiskovací hmoty, amalgámy, kompozita, adheziva, leptadla, cementy, provizoria a rebase, pomůcky pro výplně, bělení, endodoncie, anestezie, chirurgie, RTG, profilaxe, dezinfekce, sterilizace, ...

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Oprava, servis, autokarosárna: -autokarosérie, karoserie: -nakladní a dodávková automobily -autobusy. Práce: -karosářské, měření emisí Oprava, výměna: -autoskla, autosklo, sklo. Prodej: -renovované autobusy. Provozovna AUTOSKLO SERVIS, pneuservis, emise: -bývalá čerpací stanice Benzina a.s. Vizovická 435 Zlín - Příluky, ...

Velkoobchod, nákupk, zprostředkování prodeje: -kovoobráběcí stroje -vícevřetenové automaty -CNC soustruhy -obráběcí centra. Opravy, servis záruční i pozáruční, seřízení, montáže: -kovoobráběcích strojů -vícevřetenových automatů. Modernizace obráběcích strojů.

Bazar - sítotiskové zařízení karusely, vakuové kopírovací rámy, mycí a vyvolávací boxy, sušící a vytrzovací zařízení Výroba a dodávka - sítotiskové zařízení:sitotiskové stoly, karusely, vakuové kopírovací rámy, mycí a vyvolávací boxy, sušící a vytrzovací zařízení

Stolařství. Výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele - bytové doplňky.

Návrhy, výroba, dodávka, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně -kompletní interiéry: -bytový nábytek -kanceláře. Práce: -stolařské, stolařství:

Dovoz, eshop: -osvěžovače vzduchu a vůně značky NEUTRALLE -sanitární vybavení -dávkovače mýdla -dávkovače toaletního papíru -zásobníky papírových ručníků -elektrické sušiče (vysoušeče) rukou -odpadkové koše, atd. -kancelářské a papírenské potřeby.

Výroba, prodej: -brusné vějířové lamely, hlavy s vějířovými lamelami. Vývoj, dodávka: -software na zakázku. Služby: -vývoj CAD/CAM aplikací pro obuvnický průmysl -tvorba webových stránek - webdesign, webhosting.

Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Dodávky, prodej: - puškohledy - dalekohledy - optické přístroje. Záruční a pozáruční servis

Prodej, servis: - svářecí technika - ruční elektrické nářadí - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Zámečnické a lisařské práce. Provádíme dělení plechů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Prodej, dodávka: -solární technika.. Realizace: -izolace foliemi PVC a PE: -střechy, jezírka, bazény, skládky TKO, jímky -solární kolektory -zateplovací systémy. Konstrukce a zajištění výroby: -jednoúčelové, speciální stroje a zařízení na úrovni patentů -alternativní energetika.

Řezání, trhání, vrtání: -železobetonu. Podřezávání: -vlhkého zdiva. Sanace: -protipožární prostupy. Hydroizolace: -betonu. Izolace: -plochých střech. Zemní práce. Renovace: -jádrové korunky -diamantové kotouče do stěnových pil. Prodej: -sanační hmoty -řezací, brousící kotouče.

Eshop mobilních telefonů a tabletů určených pro čr od oficiálních distributorů.

Činnost: - oprava, servis výpočetní technika - IT poradenství - soudní znalec v oborech kybernetika, elektrotechnika, elektronika a ekonomika

Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Činnost: - sklizeň obilovin a řepky sklízecími mlátičkami - úklid slámy - sklizeň slunečnice - sklizeň silážní kukuřice - sklizeň kukuřice technologií LKS - sklizeň kukuřice na zrno - sklizeň vlhkého kukuřičného zrna s následným mačkáním či šrotováním - vakování - vakování cukrovarských řízků a mláta - ukládání a konzervace píce do PE ...