CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Velkoobchod, prodej: - zdravotnické přístroje - zdravotní technika.

Práce, montáž, instalace: -domovní: -topenářské, topenářství, topo, topení -vodoinstalatérské, vodoinstalační -plynařské, plynu, plynoinstalace. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -solární kolektory -automatické kotle -plynové kotle -kotle na tuhá paliva -otopné systémy: -radiátory, podlahové topení.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Servis a prohlídky obráběcích strojů Prodej použitých obráběcích strojů Stěhování strojů Geometrie, přeměření a znovuustavení obráběcích strojů.

Zámečnická výroba: - z nerez oceli svařováním - zábradlí, schodiště, madla, nádstřešky, ploty a jiné doplňky do interiérů a exteriérů.

Servis, opravy: -ledniček, mrazniček, průmyslového chladicího zařízení -výrobníků ledu -chladících boxů -čištění a plnění autoklimatizací -prodej a montáž bytových klimatizací

Prodej, generální opravy: - hydraulické agregáty - autoagregáty - čerpadla.

Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Stolařství, stolárna. Výroba: -nábytek bytový, kancelářský: -obývací pokoje -ložnice -předsíně, předsíňové sestavy -dětské a studenstké pokoje -kuchyně, kuchyňské linky

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

Prodej, servis, náhradní díly, bazar: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební stroje.

Kyslíko-ozonová terapie - léčení ozónem: -inhalace ozonu. Výroba, instalace, opravy, servis: -ozonove elektrické přístroje. Výroba, prodej: -kosmetika pro posílení regenerační schopnosti tkáně.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -elektronické zabezpečovací zařízení - zabezpečení zboží proti krádeži - požární signalizace - kamerové sledovací okruhy - telefonní ústředny a rozvody.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Prodej: - tepelných čerpadel WIREMAN - tepelných čerpadel PZP. Služby: - elektromotáže. - aplikační elektronika.

Pronájem, půjčovna: - zemědělské stroje.

Výroba: -zařízení pro bezpečnou likvidaci sterilizačního plynu ETO. Prodej, distribuce, servis: -sterilizační technika pro zdravotnictví, veterinární kliniky, farmacii, archívní pracoviště včetně validační techniky.

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.