CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Oprava, servis: -chladničky. -ledničky. -mrazničky.

Kovovýroba, výroba: - kovoobrábění, obrábění kovů - strojírenská.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika: -speciální zákaznické sestavy počítačů /počítače/ -tvorba a údržba sítí na platformě MS** WINDOWS -instalace a údržba programů: -MICROSOFT, MRP*, TILLconsult a další -služby antivirové kontroly a odvirování počítačů -kancelářská technika. Průběžná kontrola a ...

Oprava, servis: -chladničky, ledničky, -mrazničky, mražáky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál.

Montáž: -interaktivní bezpečnostní systém KTI* 2000i do budov, kanceláří.

Výroba: - kovové konstrukce

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.

Import (dovoz): -obalové materiály, foliové materiály (obaly, fólie).

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Zprostředkování obchodu v české republice v zahraničí. Zastupování českých firem při obchodování v zahraničí. prodej letecké techniky a civilních letadel typu L410 UVP-E, náhradní díly cestovní agentura lobbying

Nabízíme: -montáže zemědělské technologie stání a ustájení -nejsme dodavatelé technologie, ale lze ji u nás objednat.

Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Služby: -fotoateliér, -digitální zpracování foto a video materiálu.

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Služby: -pomoc při napadení počítače viry, spyware apod. -instalace - operační systémy aj. SW -HW a SW audit -upgrade - modernizace, servis PC -obnova, zálohování dat -sestavení počítače. Prodej: -software, hardware, příslušenství.

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Technická příprava výroby, návrh, vývoj a dodávka software SW**: -technologie CAD*, CAM*, CAE* -PDM* produkty Maloobchod, prodej: -hardware HW** značky HP** invent a Siemens.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítačové sestavy. Služby: -správa, údržba počítačových sítí -tvorba www stránek -optimalizace stránek pro vyhledávače SEO.

Služby: -webdesign - tvorba webových stránek -instalace PC sítí, SW -repasování počítačů. Dodávka, prodej: -počítače optimální konfigurace -komponenty -veškerý software -digitální fotoaparáty a kamery. Oprava, servis: -počítača -software.

Prodej, servis: -výpočetní technika (i použitá) -software -radiostanice. Služby: -webdesign - tvorba www stránky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -počítače, hardware (HW**) -příslušenství -dodávka software (SW**) -připojování ADSL -připojení k Internetu -webhosting -registrace domény.