CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Práce: -lisování - vstřikování plastů na vstřikolisech. Výroba: -dílců,kompomentů a různých výlisků.

Jeřábnické práce - autojeřáb AD20 Likvidace - pohonné jednotky a agregáty spalovací motory, elektromotory, všechny druhy obráběcích strojů

Bednářství. Bednářská výroba: -dřevěných sudů na víno a likéry -barriquové sudy - speciální pálené -květináče -lázeňské vany a kádě do sauny -troky,troků,kádě,kádí na ovoce či zelí. Stolařství. Zakázková výroba: -atypické kuchyně,kuchyňské linky -schodiště včetně zábradlí.

Výroba - papírové obaly Výroba - plastové obaly - folie

Repase,repasování,oprava: -axiální hydrostatické převodníky -zubové hydrogenerátory -zubové hydromotory.

Poradenství - strojírenství - hutnictví

Kovovýroba,výroba,velkoobchod,maloobchod prodej: -plastové kontejnery na tříděný odpad -sklolaminátové kontejnery, sklolamináty -kovové součástky na kontejnery: -řetězy,šrouby,šroubky aj.

Ploty Terénní úpravy Pokládka - zámkové dlažby Zednické práce - zídky

Bazar - auto a moto příslušenství Bazar - mobilní telefony - elektrocentrály - domácí spotřebiče Bazar - hudební nástroje a příslušenství Bazar - jízdní kola - sportovní potřeby Bazar - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika Bazar - výpočetní technika Zastavárna - autopříslušenství ...

Prodej - barvy Prodej - zateplovací materiál Prodej - stavební materiál - stavební chemie - omítky

Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce

Služby: -klasické a léčebné masáže,masérské -solárium -relaxační koupele: -perličkové,hydromasážní,mikromasážní kosmetické -myostimulátor na zpevnění břicha, boků,nohou -zábaly po koupeli a masáži.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Maloobchod,prodej: -foto-kino potřeby,fotografická technika: -fotodoplňky,filmy,kinofilmy,alba, rámečky,audio-video kazety. Služby: -fotografické,fotografování: -svatby (svatební fotky) -školní fotografie -soukromé akce.

Svářečské práce - přesné pálení systém kyslík - propan výroba - výpalky pro zámečnickou výrobu

Kovoobráběčství. Výroba: - strojní díly. NTS Prometal nabízí široké spektrum výrobních aktivit v procesu obrábění kovových a nekovových materiálů, zpracování plechových dílů a montáže sestav při využití špičkových technologií.

Revize STK a LPG Pronájem, servis, dodávka - vysokozdvižné vozíky KOMATSU, DAEWOO,TOYOTA

Výroba a servis - zvedací zařízení

Výkup - havarované vozy Lakýrnické práce Repasování - návěsy Servis - havarované vozy Výroba - nástavby pro odvoz dřeva

Výroba, velkoobchod,prodej: - obaly z hladké lepenky /kartonáž/: - dle požadavků zákazníka - pro stavebnictví - pro potravinářství - pro mlékárenství. Výkup: - sběrový odpadový papír: - lisovaný - zkartace. Sídlo, fakturační adresa: - V Teničkách čp. 675, Uherské Hradiště.