CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Regulace, montáž, instalace: -tahu komína /komínů, komíny/ - výhradní zastoupení pro systém regulace POLMAR: -veškeré služby spojené s tahem komína -instalace do ústí hrdla komínu bez jakýchkoliv zásahů do komína samotného -patent s atestem státního zkušebního ústavu -vhodné na všechny typy komínů včetně ...

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

Dodávky montovaných staveb: - ocelové stavby - obvodové pláště sendvičové, skládané - střešní pláště sendvičové, skládané - nástavby, dostavby, rekonstrukce.

Prodej i realizace: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahářská chemie - hydroizolační systémy - PVC fólie. Služby: - správa a údržba počítačových sítí - pronájem softwaru - telekomunikační služby - kompletní IT poradenství.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Služby v průmyslové automatizaci - projekce a realizace automatického řízení výrobních procesů - projektování, realizace, servis a rekonstrukce řídicích systémů, elektrických pohonů a průmyslových elektroinstalací - výroba nových rozvaděčů.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - sériová, malosériová, kusová: - hřídele, strojní díly. Obrábění, kovoobrábění: -soustružení, frézování, vrtání Strojní vybavení - CNC stroje: -soustruhy, automaty, centra.

Kovovýroba, prodej, servis, montáž: -kontejnery, buňky -kontejnerové stavby přízemní a vícepodlažní -ocelové konstrukce -kontejnerů pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny.

Držitelé certifikátu "ENERGO-OIL" těžký topný olej. Výroba, distribuce, prodej: -paliva, palivových topných olejů: -topných olejů ENERGO-OIL TTO-REG, těžké topné oleje regenerované: -tyto oleje splňují požadavky normy ČSN 65 6691 -oleje jsou určeny ke spalování v malých zdrojí do 200 kW -alternativní palivo ...

Služby: -projektování, realizace a údržba zahradních a parkových úprav : - studie, návrhy, osazovací plány zahrad, technické výkresy komunikací, odpočívadel, zídek, pergol, oplocení, automatických bran - realizace úprav terénu, výsadeb záhonů, zakládání trávníků, dřevěných zahradních staveb, komunikací, odpočívadel, oplocení, automatických ...

Zakázkový výroba, dřevovýroba: -masivní dveře: -vnitřní, vchodové -vestavěné skříně -zárubně -schody, schodiště -obklady -podlahy -nábytek: -kancelářský, bytový Výroba a prodej: -řezivo včetně opracování.

Prodej - televizory - videa Prodej - úsporné žárovky Prodej - fotografické přístroje Prodej - počítače - notebooky - náplně do tiskáren Servis - počítače

E - shop - odšťavňovače - sušičky ovoce - domácí pekárky - mlýnky E - shop - odšťavňovače - sušičky ovoce - čištičky vzduchu - domácí pekárny - mlýnky E-shop - čističky vzduchu

-Velkoobchod a maloobchod Oční optika.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Výroba strojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde ...

Zámečnictví, nástrojářství

Internetové obchody, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika a příslušenství.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu ...

Velkoobchod - kompetní potřeby pro cukráře, pekaře, potravináře

Silniční motorová doprava: - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.