Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Nabízíme komplexní služby v oblasti vytápění, chlazení a větrání budov. Zajistíme vhodné řešení vašich představ od návrhu po realizaci a případně následný pravidelný servis.

Montáž a dodávka vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika - bytové objekty

TTC Performance s.r.o. je firma, která se zabývá profesionálním chiptuningem, diagnostikou a optimalizací výkonu vozidel a strojů. Nabízí širokou škálu služeb pro různé typy dopravní, zemědělské, stavební a lesní techniky. Na svých webových stránkách prezentuje své reference, certifikáty, ceník a kontaktní údaje. Chiptuning je proces, při ...

Automobilový průmysl: Vývoj a výroba jednoúčelových zařízení s využitím automatizačních komponentů (snímačů frekvenčních měničů, PLC systémů a průmyslových počítačů do nových i stávajících zařízení. Vizualizace parametrů na Touch screen. Vývoj a výroba manipulačních zařízení pro zvýšení produktivity výroby (vozíky, zásobníky, pracovní stoly a ...

Výroba, prodej: -nerezová zařízení pro gastronomii, zdravotnictví a stavebnictví. Servis, montáž: -velkokuchyně -chladírenská zařízení. Prodejní sklad: -technické plyny, PB a svářecí technika.

Služby: -chladírenský servis. -dodáváme chladicí vybavení zejména stoly, mycí techniku, vitríny, nerezová zařízení, šatní skřínky, ostatní gastro technika, potravinářské zařízení.

Služby: -kovovýroba -kovářské práce -zemědělství -opravy zemědělských strojů. Prodej produktů zemědělské výroby.

AK motorservis cz s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem, opravou a servisem motorů pro zemědělské a stavební stroje. Nabízí široký sortiment repasovaných i nových motorů od renomovaných výrobců, jako jsou Perkins, Iveco, FPT a ostatních motorů po dohodě Repasované motory jsou kompletně rozebrány, vyčištěny, opraveny a seřízeny podle ...

Handtmann Hluk s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou strojů pro potravinářský průmysl, zejména pro masný průmysl. Je součástí Handtmann Group, která je globálně aktivní technologickou společností v oblasti zpracování průmyslu. Handtmann Hluk s.r.o. byla založena v roce 1992 a sídlí v Hluku v okrese Uherské Hradiště. Disponuje moderním ...

Vývoj, výroba: -docházkové systémy -evidence pracovní doby -vyhodnocení pracovní doby -elektronická kontrola vstupu -EKV -kamerové přístupové systémy.

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem parních čističů a vysavačů. Nabízíme záruční a pozáruční servis jednotlivých přístrojů. Čističe je možné zakoupit v našem e-shopu.

Služby v oblasti požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP-bezpečnost a ochrana zdraví při práci: -zpracování dokumentace BOZP -zpracování seznamu osobní ochranné pracovní prostředky, mycí a desinfekční prostředky -evidence pracovních úrazů -zpracování hygienických a pracovních rizik -zpracování provozních řádů ...

Společnost P/A Bohemia s.r.o. je pobočkou americké společnosti P/A Industries, Inc., která se od svého založení věnuje výrobě strojů pro použití v oblasti lisování a tváření plechu. Dodáváme kompletní program pro automatizaci lisování, včetně následného servisu. Najdete nás v Olomouci na Brněnské ulici. Dodávka, záruční a pozáruční servis: - ...

V Primavent se zabýváme prodejem kvalitní vzduchotechniky a to především rekuperace. Nabízíme také ventilátory, klimatizace a revizní dvířka. S Primavent získáte prvotřídní produkty, servis a atraktivní ceny. Rychlé odeslání do 24h., doprava zdarma od 5 000 Kč a slevy pro registrované uživatele.

Servis a repase laserových strojů Triumph. zajistíme montáže, demontáže, stěhování a instalaci. Údržba a dodávka náhradních a spotřebních dílů.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Prodej ložiska, ložisek, Gufer, klínové řemeny, hydraulické hadice, ocelové lano, lana. Ložiska - široká rozměrová škála ložisek od firem -INA, KOYO, TIMKEN, ZVL, DPI, ZKL.. Dále nabízíme speciální automobilové ložiska, sady do kol automobilů, ložisková tělesa.. Gufera - rozmanitá rozměrová řada i používaný materiál nitri, akrylát, ...

Elektrochladírenský servis, oprava: -chlazení, chladící, mrazící technika, zařízení, lednička, mraznička, ledničky, mrazničky -elektromotory do 50kw -dodávka montáž klimatizací -dodávka montáž tepelných čerpadel -dodávka a montáž vzduchotechniky -dodávka a montáž chladících a mrazících boxů

BALUS Energie s.r.o. se zaměřuje na návrh a instalaci fotovoltaických a elektrických systémů.

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kremační a spalovací zařízení Facultatieve Technologies. Dodávka: - krematoria na klíč - doplňkové vybavení krematorií - kremační pece na domácí zvířata. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - krematoria.

Společnost MEDIROL s.r.o. je český výrobce a dodavatel techniky pro transport pacientů. Vyrábíme produkty pro záchranné služby, pohřební služby a armádu. Naše výrobky jsou snadno ovladatelné, vysoce kvalitní a můžete se na ně spolehnout když na tom nejvíce záleží. Poskytujeme také zákaznický servis. Naši technici mohou provádět čištění zařízení, ...

Společnost Teka - CZ s.r.o. dodává špičkové, designové vestavné elektrospotřebiče, kterou jsou celosvětově známé svojí kvalitou a funkčností. Jsme součástí nadnárodní společnosti německého původu, která navrhuje a vyrábí spotřebiče a další vybavení pro domácí i profesionální kuchyně. V nabídce máme bohatý sortiment produktů, který přináší inovace ...