Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba: -měřící technika -regulační technika.

Tepelná čerpadla Měření a regulace - MaR. ČOV a úpravny vod. Chlazení Topení, vytápění. Využití energie a solární systémy.

Pronájem: - automechanismy - zemní stroje - autojeřáby - montážní plošiny. Stavba: - dopravní stavby - vodní stavby - kanalizace.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Činnost: - dodávka profesionálních gastronomických technologií - nerez výroba - konvektomaty, indukce a mycí systémy - montáž a servis

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Foto příslušenství Filtry, blesky, baterie, nabíječky, fotoaparáty, studiové vybavení, makropříslušenství, LED světla

Prodej, e-shop, bazar, oprava, servis: - dřevoobráběcí stroje a nástroje

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...

Výroba, prodej a měrění elektrotechnických zařízení.

Prodej, montáž, oprava, servis: - čerpací technika, čerpadla - vodárny. Převíjení elektromotorů.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, internetový obchod, eshop: - kola a kolečka všech typů (nábytková, pro vysoké teploty, polyamidová, gumová ...) - rudlíky, vozíky - plynové pružiny -krytky, záslepky, ručky.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro dodávku strojů a zařízení pro potravinářství a zemědělství, pak je CAHA GROUP spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. CAHA GROUP je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru zpracování obilovin a obilných výrobků. Nabízí komplexní služby od návrhu, realizace až po údržbu provozů pro mlýny, pekárny, ...

Pokud hledáte profesionálního dodavatele pekárenského zařízení, obraťte se na firmu K-MONT - Jan Klváček. Tato firma se specializuje na prodej, servis a montáž moderních technologií pro skladování a transport mouky v pekárnách. Má bohaté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří vám poradí a pomohou s realizací vašich požadavků. Firma ...

V SERVIS - INSTALACE s.r.o. je společnost, která se zabývá čištěním kanalizace a odpadů, instalatérskými a topenářskými pracemi, kamerovým průzkumem kanalizace, bezvýkopovými opravami kanalizace a pronájmem minidumperu. Společnost V SERVIS - INSTALACE s.r.o. nabízí svým zákazníkům rychlé a kvalitní řešení problémů s ucpanými nebo prasklými ...

Ostravská firma ZENCO Corp a.s. dodává ochranné pomůcky jako jsou rukavice, obleky a obličejové štíty, také bezdotykové dávkovače, dezinfekce a antigenní testy na covid a respirátory třídy FFP2 a FFP3. Veškeré zmíněné produkty je možné objednat z pohodlí domova prostřednictvím některého z firemních e-shopů.

Internetový obchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - kompresory, sušičky, vzdušníky - manipulační technika - elektrocentrály - briketovací lisy a drtiče plastů - lesnické stroje a komunální technika - zemní stroje - mobilní nádrže na palivo. Možnost dopravy, uvedení stroje do provozu.

Internetový obchod, eshop, prodej: - policové regály - rudly, transportní vozíky - žebříky - stojany na kola, na dřevo - stavební kozy - kovový nábytek - barvy na kov, zinek - základní, vrchní.

Fotovoltaika - řešení pro rodinné domy, bytové domy a firmy. Fotovoltaické elektrárny stavíme na klíč od A do Z. Vyřízení státních dotací.

Výroba, servis, montáž: - měřící zařízení - laboratorní váhy.

Autorizovaný prodej a servis (záruční i pozáruční) značek STIHL, VIKING. STIHL: - motorové pily - elektrické pily - křovinořezy - motorové zahradní nůžky - motorové foukače, vysavače. VIKING: - motorové sekačky - elektrické sekačky - zahradní traktory - elektrické vyžínače - elektrické zahradní nůžky - elektrické foukače, ...

Internetový e-shop arbex.cz v Ostravě Vám nabízí kompletní vybavení do Vašeho skladu, dílny či kanceláře. Vybírat můžete z širokého sortimentu zboží - kovové kartotéky - kovový nábytek - vozíky - kancelářský nábytek - dílenský nábytek - manipulace se sudy - manipulace s technickými plyny - odvíječe balící pásky - parkovací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - Flore chemie: - technická chemie - náhrady: - nebezpečná rozpouštědla, kyseliny, maziva - plně syntetická, minerální - speciální prostředky: - uvolňovače, ochranné a konzervační prostředky - Weidner: - vysokotlaké myčky - 100 až 400 atm: - s ohřevem i bez ...