Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby: -úklidové práce -stálé -nárazové po řemeslnících Půjčovna: -úklidová technika -stroje na čištění koberců.

Stěhování obráběcích strojů Opravy a montáž - obráběcí stroje

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Průmyslová automatizace Návrh a vývoj jednoúčelových, víceúčelových strojů

Firma ADEX LM s.r.o. je solidní, zkušený a spolehlivý partner v dodávkách a montážích klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel s dlouholetou zkušeností. Nabízíme klimatizace do bytů, domů i kanceláří, včetně centrální klimatizace. Dále prodáváme tepelná čerpadla jako součást vytápěcího systému umístěné vně ...

Velkoobchod: - kolečka pro manipulační techniku - pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky - pneumatiky pro stavební stroje. ST-Fill - plnění pneumatik polyuretanem.

Společnost TOBA Plus, s.r.o. Vizovice je dodavatelem řetězů, akumulátorů, maziv, gufera, ložisek a jejich příslušenství pro strojírenství. Prodáváme produkty výrobců jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE a jsme jejich autorizovanými distributory pro ČR. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej, zásilková služba: -řemenů - řemeny ...

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje.

Rekonstrukce, modernizace obráběcích strojů.

Služby: -úklidová firma (čištění koberců, čalounění extrakorem) -čištění koberců v organizacích -čištění čalounění osobních automobilů -mytí, drhnutí, leštění tvrdých povrchů podlah -broušení parket -čištění, montáž a opravy: -svislé a horizontální žaluzie. Smluvní úklidy. Pronájem, půjčovna: -úklidové stroje poloautomaty -brusky na ...

Vakuové zařízení, zvedák stěnových panelů, otočné zařízení na střešní panely, teleskopické rameno k vysokozdvižnému vozíku.

Poradenství, konstrukce forem, jednoúčelové stroje, robotická pracoviště, servis.

Generální, střední a běžné opravy: - kovoobráběcích strojů - dřevoobráběcích strojů včetně jednoúčelových strojů - prototypů tuzemské i zahraniční výroby.

Provozovna. Dodávky vybavení pro autoservisy: - vyvažovačky - geometrie - klimatizace - generátory dusíku. Výroba: - vyvažovací závaží - zvedací plošiny pro pneuservisy.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla, čerpací technika - domácí vodárny - kalová čerpadla - čerpadla s řezačkou - čerpadla drenážní, ruční, plastová.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - přídavná zařízení stavebních strojů - zubové systémy - podkopové lžíce - nakladačové lopaty - dozerové rippery - hydraulické válce - opravy stavebních strojů - opravy komunální techniky.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Kompletní služby elektroinstalací. Klimatizace Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovací systémy a kamerové systémy. Přístupový a docházkový systém.

Naše společnost Toyota Material Handling CZ s.r.o. se zabývá prodejem manipulační – skladové techniky. V naší nabídce naleznete vozíky: - paletové - nízkozdvižné - vysokozdvižné (elektrické i spalovací) - elektrické zakladače - manuální - vychystávací - VNA (pro úzké uličky) - tahače - přípojné - poloautomatické a regálové ...

Oficiální distribuční a servisní zastoupení výrobce detekční techniky RIKEN KEIKI.

Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Společnost TEFCOLD CZ s.r.o.. se zabývá prodejem elektrozboží - chladicí, mrazicí a vytápěcí techniky pro domácnosti a provozovny. Nabízí široký sortiment gastro vybavení. Mezi produkty naleznete chladničky, mrazničky i lednice s mrazákem, vinotéky, chladicí vitríny, pulty a skříně, výrobníky ledu, vakuové baličky aj. A specializuje se také ...

Frima Ekodrill Zlín se specializuje na vrtané studny, zhotovení přípoje a stavbu studní na klíč. Provádíme vyhledávání vody, vrty pro tepelná čerpadla, hydrogeologický průzkum, rozbory, úpravu vody a monitorování její kvality. Zajistíme Vám čištění studní a kompletní vybavení čerpadlem a vodárnou. Vrtané studny - tepelná čerpadla. Vrtání, ...