Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Činnost: - úsporná LED světla a osvětlení - regulace vytápění - zabezpečení - GSM

Společnost LINAK C&S s.r.o. sídlící v Majetíně u Olomouce se zabývá prodejem elektrických lineárních pohonů zajišťujících tichý a plynulý lineární pohyb pro nejrůznější zákaznická zařízení. Součástí sortimentu jsou zvedací sloupky a k nim náležící systémové prvky, jako jsou řídící jednotky a ovladače umožňující sestavení přizpůsobitelného ...

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Společnost Eco-stations, s.r.o.se snaží snížit riziko poruch, odstávek a požáru ventilace a výrobních zařízení. Díky pravidelnému čištění naši klienti na jedničku procházejí přísnými hygienickými kontrolám.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Vysokotlaké čištění fasád, střech, zámkové dlažby. Čištění od graffiti a další výškové práce.

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Karavany Emistar zajišťují půjčovnu a prodej obytných vozů.

Nakupujte pístový i šroubový kompresor, vzduchotechniku online a pohodlně. Nabízíme servis, dopravu a poradenství v Uherském Hradišti, Zlínském kraji i celé ČR. Jsme rodinná firma ze Zlínského kraje, srdce Slovácka - Uherského Hradiště. S prodejem a servisem kompresorů máme přes 20 let zkušeností. Naše počátky působení v oblasti kompresorů ...

Nabízíme: -pronájem anemometru -vyhodnocení výsledků měření -posouzení vlhkosti lokality pro stavbu větrné elektrárny. Prodej: -větrné elektrárny o výkonu 0, 2kW-315kW. Servis pro využití větrných elektráren. Měření větrného potenciálu. Poradenská a konzultační činnost v oblasti větrných elektráren.

Specializací firmy VIMU s.r.o., kterou naleznete v Hodoníně, je pronájem motorových a obytných lodí lodí, plachetnic, jachet a katamaránů. Dále zajišťuje kapitánské kurzy v Chorvatsku s možností získat mezinárodně uznávaný kapitánský průkaz. Užijte si klidnou plavbu na komfortních lodí s kapitánem i se stravou.

Projektová činnost: - zpracování průkazu energetické náročnosti budov PENB - zpracování základního konceptu projektu - stanovení nákladů na projekt - vypracování projektové dokumentace - zajištění stavebního povolení včetně vyjádření stanovisek dotčených orgánů - výkon stavebního dozoru - výkon činnosti autorizovaného inženýra - výkon ...

Agrodružstvo Brťov-Lipůvka se zabývá především rostlinnou a živočišnou výrobou. Úsek mechanizace zajišťuje mechanizační práce pro rostlinnou výrobu, živočišnou výrobu a ostatní provozy podniku. Na úseku ovocnářství pěstujeme jablka, hrušky a renklody. V areálu na Lipůvce se nachází maloobchodní prodejna, jejíž sortiment je tvořen jak vlastní ...

Enter-Prise Sorting, s.r.o. se zaměřuje na třídící a kontrolní práce v automobilovém průmyslu.

Výroba tepelné energie: -pára -teplá voda. Poradenství: -kalkulace nákladů a cen tepelné energie -optimalizace využití tepelné energie -úspory tepelné energie. Dodávka, montáž, opravy: -kotelny průmyslové, domovní -s plynovými kotly, elektrokotly, kotly na tuhá paliva -topení teplovodní radiátorové, podlahové -parní -tepelné rozvody ...

Služby: - instalace a servis klimatizací - zdroje chladu - vzduchotechnika - systémy MaR - jádrové vrtání

Systémy: - bezpečnostní - informační, datové, kamerové - přístupové - elektronické protipožární

Geodetické práce: - Inženýrskogeologický průzkum - Hydrogeologický průzkum - Geofyzikální průzkum - Geotechnická charakteristika hornin - Měření radonu

Prodej a montáž : - teplovodní a čerpací techniky

Servis, oprava - zahradní technika - zahradní stroje - elektrické nářadí - záruční a pozáruční opravy. E-shop - náhradní díly a příslušenství pro zahradní stroje, sekačky a pily.

Prodej - zemědělské produkce - chovného skotu a prasat - chovných a sportovních koní, ustájení koní a připouštění klisen - lovné zvěře (daněk, srnec, bažant) - malé zemědělské mechanizace a techniky - bionafty - okrasných a sadovnických výpěstků - krmných směsí dle vlastní receptury a požadavků odběratele - náhradních dílů k ...

Činnost: - vypracování energetických štítku - průkazy energetické náročnosti budovy PENB - energetické posudky

Pavel Vrána provozuje půjčovnu nářadí, nástrojů a strojů pro stavební práce, zahrádkáře a kutily.