Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, oprava, servis manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků. Revize LPG a technické kontroly.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX Vodoinstalační práce

Výroba komponentů a náhradní díly pro výtahy: -osobní -nákladní -hydraulické. Výroba: -nákladní hydraulické plošiny -výtahové dveře. Strojírenská výroba. Kovoobrábění. Svařování. Zámečnické práce.

Výrobou a servisem speciálních elektronických zařízení se zabývá společnost ZAM - SERVIS s.r.o. V naší široké nabídce produktů naleznete měřící, zabezpečovací, regulační a analyzační zařízení. Sídlíme v Ostravě na adrese Křišťanova 1116/14. Výroba, oprava, servis, montáž: - speciální elektronická zařízení - měřící, zabezpečovací, regulační a ...

Komplexní služby v oblasti požární bezpečnosti staveb. Projekce, výroba, montáž, revize: - požárně bezpečnostní zařízení.

Provozovna. Prodej, oprava, servis: - veškeré náhradní díly ke kladkostrojům bulharské výroby, - elektrické lanové a řetězové kladkostroje, - závěsné ovladače, - rádiové ovladače, - polyesterové textilní vázací prostředky, - postroje pro práce ve výškách, karabiny, kotvení a zachycovače pádu, Sídlo: - Na zátiší 250/3, ...

Dodávka, montáž, oprava, servis: - elektronická ochrana zboží - smyčková ochrana zboží - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy

VÝTAHY OSTRAVA SERVIS s.r.o. provádí instalaci, kontrolu, čištění, opravu a rekonstrukce výtahů včetně odborných zkoušek.

Navrhujeme, vyrábíme a prodáváme - Frézky na dřevo - Srovnávací frézky - Kombinované frézky - Tloušťkovací frézky - Dlabačky - Brusky na dřevo - Širokopásové brusky - Pásové brusky - Hranové brusky - Válečkové brusky - Kartáčovací stroje - CNC dřevoobráběcí centra - Orion - Mercury - Titan - Scorpion

Nabízíme: - Volně stojící spotřebiče - Vestavné spotřebiče - Malé elektrospotřebiče - Televizory - CRT, LCD, PLAZMA - Domácí kino, DVD - Videokamery - Fotoaparáty - Telefony - Audiotechnika - Car audio - Ohřívače vody - Počítače a příslušenství - Herní konzole (Playstation atd.) - Vodní program - Sekačky a traktory - Pily, ...

Výroba: -dopravníky -válečky -pražce -dopravní pásy -transportní systémy. Dodáváme ocelové konstrukce, dehydráty a mobilní třídírny. Dodáváme stroje a zařízení pro těžbu a zpracování nerostných surovin. Navrhujeme nákresy studií pro výrobní celky.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů - půdní vestavba - průmyslové vestavby - nákladní doprava - zemní práce (UNC, bagr) - zimní údržba komunikací.

Portalis s.r.o. provozuje vinotéku, kde prodává nejrůznější česká, zahraniční, ovocná a stáčená vína. Dále nápoje, alkohol i likéry, pivo Harrach a sudové pivo na přání, dárková balení cukrovinek. Mimo jiné zajišťuje pronájem výčepního zařízení.

Společnost PROBET s.r.o. se zabývá dodávkami a výstavbou betonáren, kompletních technologických celků, speciálních mísíren pro nestandardní typy betonů a jiných směsí, vč. návrhů řešení dávkování komponent, přísad a jejich případných úprav. Nabízíme výrobu cementových sil vč. odprášení, zásobníků kameniva a sypkých hmot, pásových, šnekových a ...

ALBERTINA Group Vítejte na stránkách skupiny Albertina, tradičního výrobce plnících, uzavíracích a etiketovacích strojů a kompletních plnících linek. Albertina dodává stroje a linky s kapacitou 500-12.000 lahví za hodinu. Výrobky skupiny Albertina nacházejí uplatnění především v kosmetice, farmacii, potravinářském, chemickém průmyslu a v ...

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Společnost CNC-INTERSERVICE ZLÍN, spol. s r.o. provádí generální opravy NC a CNC obráběcích strojů. Modernizace NC a CNC obráběcích strojů: -výměna starých řídících systémů a elektrických komponentů za CNC systémy a moderní elektrické komponenty. -výměna mechanických prvků. Zajišťování náhradních dílů pro provoz strojů. Servis: - ...

Služby, radonový program: -měření radonu (stavební parcely, objekty, vodní zdroje) -návrh protiradonové izolace dle ČSN* 730601 "Ochrana staveb proti radonu z podloží" -projektování protiradonových opatření -prodej a provádění izolací proti vodě a radonu.

Výroba prefabrikovaných betonových dílců: -železobetonové prefabrikované stropní dílce -tyčové dílce jako jsou překlady, sloupy, průvlaky, ztužidla, silniční panely, drobné betonářské zboží apod.. Výroba ocelových konstrukcí: -nosné systémy hal -konstrukce zastřešení staveb -ostatní konstrukce -lávky -schodiště. ...

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Prodej: -sanitární a klimatizační technika hygienické systémy pro veřejný sektor -japonská klimatizace vzduchu FUJI. Návrhy koupelen na PC.

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Výroba - filtrační vložky do průmyslových filtrací - filtrace stlačeného vzduchu, plynů a kapalin - filtrace pro odsávání prachu a olejové mlhy

Výroba, prodej a servis přístrojů pro analýzu vody.